jueves, 8 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dimars 18 de juny de 1.935, pàg. 2


VISTA D’UNA CAUSA

Ahir, a la sala quarta de l’Audiencia de Barcelona i per jurats, es celebrà un judici contra Domènec Tomàs (a) "El Botxo", domiciliat a la Carretera de Rellinars de la nostra ciutat per escàndol públic.

El representant del Ministeri fiscal li demanava sis anys de presó. Amb tot, la Sala l'ha condemnat a tres anys, 4 mesos i 21 dies de reclusió.

El jurat ha considerat excessiva la pena.

El processat estava en lliberlat provisional i continuarà fruint d'ella fins que es confirmi la sentència.

DONA QUE INGRESSA A LA PRESO.

Amb motiu d'estar reclamada pel Jutjat d'Instrucció local, per danys, ahir, procedent de Girona, ingressà a la presó d'aquest partit judicial Andreua-Avelina Ferrero i Iranzo.

Segons ens hem informat, la detinguda l'any passat vivia a Terrassa i va trencar amb un cop de pedra intencionadament, el vidre d'un aparador d'un establiment de comerç.

EL SORTEIG D'UNA TORRE.

En el sorteig d'una bonica torre efectuat pel Foment de Construcció a benefici dels obrers parats del ram, han resultat afavorits els compatricis i bons amics nostres, senyors Enric i Pere Estrenjer, posseïdors del número premiat.

El sorteix constava de 30.000 números, expendits al preu de cinquanta cèntims.

Els afavorits adquiriren cinc pessetes dels referits bitllets. Ja és tenir, doncs, un xic de sort.

D'UNES BARALLES.

Ahir, informàrem d'unes baralles, en les quals resultà lesionat Joan Prim, habitant al carrer Blasco de Garay, 185.

Segons denúncia que s'ha formulat a la Comissaria de Policia, les ferides que sofreix el Prim, Ies hi va produir, Manuel Ferreira, propietari del bar "El Portugués", del carrer de Ramon Llull, davant del qual establiment varen barallar-se els dits individus.

La policia ha passat la denúncia al Juljat Municipal.

DENUNCIA PER AMENACES.

A la Comandància de Policia Iocal s'hi personà Rosa Farrerons i Serra, de 40 anys, casada, amb domicili al carrer de Fermí Salvochea, 75, la qual denuncià que continuament, és objecte d’insults per part de Maria Tren que habita al carrer de Colom, 250. La denúncia ha estat passada al Jutjat Municipal.

No hay comentarios: