viernes, 23 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 6 de juliol de 1.935, pàg. 2


ACCIDENT

El nen de 7 anys, Lluis Garcia, domiciliat al carrer, d’Angel Guimerà, 80, ahir, a les vuit del vespre, fou assistit al Dispensari d’una ferida contusa amb avulsió al dit Petit de la mà Esquerra, que es va produir en concloure-se’l amb la porta del cancell de casa seva.

HOME MOSSEGAT PER UN GOS

Quan tranquil·lament es dirigía al seu domicili, carrer de Muslarol, 8; l’home de 58 anys, Joaquim Andali, fou mossegat per un gos. Es va personar al Dispensari, on li varen curar unes ferides a la cama Esquerra que li produïren les dents del can.

S’ha denunciat el fet a la Comandància, que ha ordenat la recollida de l’animal per ésser posat a observació per si presenta simptomes rabiosos.

PARTIDA D’UNA COLONIA

Una colònia composta de 42 nenes, a dos quarts de quatre d’aquesta tarda, ha partit vers Premià de Dalt, on sojornarà prop d’una mesada.

Han assistit a acomiadar-les, alguns regidors, familiars dels petits colons i bastant públic.

PARTICIPACIÓ OFICIAL A LA FIRA DE ZAGREB.

La Cambra Oficial de Comerç i de la Indústria d'aquesta ciutat, atenent-se a les instruccions que ha rebut de la Direcció General de Comerç, posa en coneixement dels seus electors que tots aquells fabricans que desitgin participar amb llurs mostraris a la Fira Internacional de Zagreb, poden passar per la Secretaría de l’esmentada Cambra per tal d’assabentar-se tràmits que són necessaris per a poder-hi concòrrer sense que els tingui d’ocasionar cap despesa.


No hay comentarios: