viernes, 2 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dimars 11 de juny de 1.935, pàg. 2


LES FESTES DE PASQUA.

Els actes religiosos celebrats a les Parròquies de la nostra ciutat, amb motiu de les Festes de Pasqua de Pentecostés, s'han vist en extrem concorreguts.

A la Parròquia del Sant Esperit, les naus estaven completament emplenades de fidels a la missa de comunió que es celebrà diumenge al matí.

Les entitats recreatives locals, celebraren els consuetudinaris balls de Pasqua, els quals es vegeren animadíssims.

Ha contribuit molt a l'esplendor de les festes el magnífic temps que ha fet i que ha convidat el públic a sortir i esplaiar-se.

Són moltes les famílies que s'han desplaçat durant les festes, principalment en el dia d'ahir.
Als ferrocarrils de Catalunya s'han expedit més de 6.500 bitllets per les Fonts, Barcelona i pobles d'entremig.

CONFERENCIA SUSPESA.

A conseqüència d'un viatge que ha hagut d'emprendre el senyor Enric Ivozoky, ha calgut suspendre la conferència que avui, a les deu de la nit, el dit senyor havia de donar al Casino del Comerç, sobre "Psicologia".

S'anunciarà oportunament la data de la seva celebració.

ELS GOSSOS, FAN DE LES SEVES.

A les nou de la nit del passat diumenge, el jove de 17 anys, Joan Ibàñez, domiciliat al carrer de la Granvia, 23, fou assistit al Dispensari Mèdic d'una ferida contusa al dit anular, que li produí un gos en mossegar-lo a la via pública.

Mentre jugava davant del seu domicili, Gal·lileu, 187, l'infant de tres anys. Màxim Armentoi, fou mossegat per un gos, a les cinc de la tarda d'ahir.

Fou curat al Dispensari, d'unes ferides contuses a la mà dreta.

Ambdós fets han estat denunciats a la Comandància, la qual ha ordenat que els animals fossin recollits per a ésser posats en observació.

INFANT ATROPELLAT PER UN COTXE.

A la Rambla d'Egara cantonada amb el carrer de Guttemberg, un cotxe que es féu escàpol atropellà el nen de 7 anys Celestí Manen, domiciliat al carrer d'Arquímedes, 244.

Fou curat al Dispensari, d'una forta contusió amb equimosi a la regió lumbar dreta.

Passà a casa seva una volta curat.

Ha estat formulada la corresponent denúncia al Jutjat Municipal.

No hay comentarios: