jueves, 1 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 8 de juny de 1.935, pàg. 2


ALLIBERAMENT.

Cap el lard d'ahir, fou posat en llibertat, Antoni Pérez i Izquierdo, de 17 anys, domiciliat a la barriada de Sant Pere, el qual feia dies que es trobava reciós a la presó local per haver furtat una màquina calculadora i una ploma estilogràfica de la casa Jover i Cia., del carrer de Baldrich.

El Pérez, ha sofert presó i ha estat processat altres vegades, també, per robatori.

ASSISTITS AL DISPENSARI.

Durant la tarda d'ahir, reberen assistència facultativa al Dispensari Mèdic, Francesc Castañé, de 14 anys, habitant al carrer Major de Sant Pere, 83, que presentava ferides incises al dit anular de la mà esquerra; el noi de 10 anys, Francesc Salvador, amb domicili al carrer de Suris, 20, d'una ferida incisa al dit índex de la mà dreta, i Francesc Campoy, de 16 anys, que viu al carrer Vallparadís, 64, també d'una ferida incisa al dit gros de la mà esquerra.

Després de curats passaren als respectius domicilis.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

Es posa en coneixement dels contribuents que, dilluns, dia 10 dels corrents, serà l'últim dia de cobrança en període voluntari de la contribució del segon trimestre d'enguany.

L'oficina recaptadora està instal·lada al Carrer de Puignovell, 13 i les hores són de 9 a 12 del mati.

ACCIDENT DE CIRCULACIÓ.

A les cinc de la tarda d'ahir, un jove ciclista que baixava a gran velocitat per la Carretera de Matadepera, a conseqüència d'una falsa maniobra que efectuà, va anar a topar amb els braços d'un carretó de mà, propietat i conduït per Didac Martínez i Santacruz, de 40 anys, vidu, amb domicili al carrer, de Salvador Seguí, 132, el qual resultà amb ferides contuses al dors de la mà dreta i masegament general en caure a terra de resultes del fort cop que rebé.

Les dites lésions li foren guarides al Dispensari Mèdic pel doctor de guàrdia.

CAIGUDES.

El nen de 5 anys, Josep Latorre, domiciliat a la Carretera de Martorell, 136, ahir a Ia tarda fou assistit al Dispensari d'una ferida contusa al front, que es produi en caure mentre jugava davant de casa seva.

Ahir a les vuit de la tarda, també per una caiguda que sofrí a la via pública, hagué d'ésser curada al Centre Mèdic d'una ferida contusa a la regió occipital, la nena de 5 anys, Manuela López i Abelló, habitant al carrer de la Independència, 31.

No hay comentarios: