martes, 13 de noviembre de 2018

L’Acció, edició dissabte 22 de juny de 1935, pàg. 1 i 2


ALTRA DETENCIÓ PER IMMORALITATS.

Ahir a les vuit del vespre la guàrdia civil procedí a la detenció del guarda consumer de la caseta de la Carretera de Castellar, Miquel Revert i Casanova, de 43 anys, domiciliat a la Carretera de Castellar, 125.

L'ordre de detenció, obeí, segons sembla a una denúncia que sobre d'ell formularen els pares d'una nena d'onze anys, en la qual l’acusen d'haver violat la seva filla.

L’esmentat individu fou traslladat a la presó i avui al matí ha estat posat a disposició dei Jutjat d'Instrucció.

La nena, víctima del sàdic atropelli, ha estat reconeguda per un metge.

UN BALL DE REVETLLA

Avui dissabte, a les deu del vespre, en el pati de festes de S.C. Joventut Terrassenca bellament ornamentat, tindrà lloc un gran ball de revetlla, organitzat per la Comissió d’Esbarjo, per celebrar la inauguració de la pista, amb la col·laboració de l’orquestra de Jazz «Lucky Band».

HORARI DELS MERCATS PER A LES PRÓXIMES FESTES.

Coincidint la festivitat de Sant Pere amb el primer dia de la nostra Festa Major, l’Alcaldia fa advertiment al veïnat que el mercat central i la seva sucursal romandran oberts per a la venda, el dissabte (diada de Sant Pere) des de les 6 a les 12 del migdia, i a les mateixes hores el diumenge de la Festa Major.

Contràriament el dilluns estaran tancats.

AVIS ALS CECS DE LA LOCALITAT

 Es convoca a tots els cecs de la localitat per tal que el dia 26 del corrent de nou a una i de sis a vuit de la tarda es serveixin passar per la Secretaria Particular de l’Alcalde a l’objecte d’assabentar-los d’un assumpte d’interès.

No hay comentarios: