viernes, 23 de noviembre de 2018

L’Acció, edició divendres 5 de juliol de 1935, pàg. 2


SOBRE ELS INCENDIS DE GARBES DE BLAT

Llegim que el general de la Divisió ha tingut noticies que en alguns llocs d'aquesta província es produïen incendis intencionats de garbes de blat pertanyents a llauradors petits propietaris la qual cosa els ocasiona seriosos perjudicis.

Davant la possibilitat que aquests fets siguin derivats de l'actuació de de  determinats elements que tracten de reproduir la campanya destructora i anàrquica al camp, el cap de la Divisió ha dictat severes instruccions a llurs delegats als partits judicials per a la captura dels autors dels incendis.

PATENT NACIONAL D’AUTOMOBILS

Es posa en coneixement que la cobrança de les patents d’automòbils corresponents al segon semestre de l’any 1935, està oberta al públic, en període voluntari, fins el dia 15 del corrent més. L’expedició de les dites patents s’adverteix que, provisionalment, es cobraran a l’Ajuntament d’aquesta ciutat, de les 9 a les 12 del matí.

PICADA D’INSECTE

Pere Monné, de 34 anys, domiciliat a Ullastrell, durant la tarda d’ahir, mentre estava treballant a una vinya de la seva propietat, prop la carretera de Terrassa, un insecte estrany li donà una forta picada a la mà esquerra.

Com sigui que la mà esmentada s’inflà considerablement, es traslladà al Dispensari de la localitat on li curaren la fiblada.

DENUNCIES A DOJO

El cap de municipals senyor Carramiñana, ahir denuncià a la superioritat un establiment públic de la localitat, en el qual segons sembla, durant aquests darrers dies es jugava amb intensitat als prohibits.

També han estat denunciats diversos establiments de comerç per haver comès infraccions a les ordenances municipals, com són, el tenir obert més tard de les vuit del vespre.

No hay comentarios: