domingo, 18 de noviembre de 2018

L’Acció, edició dijous 27 de juny de 1935, pàg. 2


NEN FERIT PER CREMADES

Durant la tarda d’ahir al Dispensari mèdic guarirem el nen de 1 any, Dio Onivea, domiciliat al carrer Gaudi, 2.

Aquest vailet es produí extenses cremades a la cuixa dreta, a conseqüència d’haver-li caigut aigua bullenta al damunt.

DENUNCIA PER AGRESSIÓ

La terrassenca Antònia Mercader, ahir es personà al Jutjat d’Instrucció de la localitat per tal de denunciar una agressió de la qual ella n’havia estat víctima.

Segons el que es desprèn de la declaració de l’esmentada dona, el passat dimecres sostingueren una violenta disputa amb la mestressa de la casa on viu, anomenada Rosa Sabater, produint-li aquesta última algunes lesions.

HA MORT EL SENYOR FRANCESC CASTELLA

Després de penosos i llargs sofriments, ahir a les deu del vespre deixà d’existir a la Clínica de la Mutua d’Assegurances, el conciutadà de 50 anys, Francesc Castella, el qual con ja saben els lectors el passat diumenge sofrí un accident automobilístic, a conseqüència del qual ha mort.

L’enterrament del senyor Castella tindrà efecte demà divendres a les nou del matí.

ACLARIMENT NECESSARI

El passat dimarts, en la nostra secció de noticies, vàrem manifestar que havien estat destituïts del seus càrrecs, els policies locals, senyors Andreu i Aguado.

 Ens interessa fer constar que malgrat que ambdós policies perteneixen a la plantilla de la Generalitat, solament té efecte la disposició del ministre de la Governació, sobre el senyor Juli Andreu.

No hay comentarios: