domingo, 25 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dilluns 7 de juliol de 1.935, pàg. 2


LA FESTA DELS XOFERS TERRASSENCS.

El Gremi de xofers de Sant Cristòfol ha organitzat amb tota cura el programa d'actes que portarà a terme per a celebrar la festa del seu Sant Patró, que s'escau el propvinent dimecres.

Veu's-lo aquí:

Matí, a les vuit, reunió de Xofers en el seu estatge, situat a la Plaça de la República (Cafè Colom).

Sortida de l'estatge· social, junt amb la banda "La Principal de Terrassa", per a anar a saludar les Autoritats a la Casa Consistorial i seguidament es dirigiran a casa del banderer, carrer de Vallparadís, on es servirà l'acostumat refresc.

A les deu, ofici solemne a l'Església Parroquial del Sant Esperit amb la cooperació de la Capella de Música de la mateixa i amb exhortació del Sr. Regent.

A les dotze, reunió de cotxes al Passeig de Garcia Hernández i de camions a l'Avinguda Jacquard.

A dos quars d'una. Benedicció de cotxes a l'Hospital de Sant Llàtzer, i seguidament s'efectuarà una gran rua pels següents carrers: Topete, Carretera de Montcada, Rambla d' Egara, Raval de Fermí Galan, Sant Pere Nord, Mas Adei, Francesc Macià, Passeig de Garcia Hernández, Fontvella i desfilada a la Plaça de la República.

Tarda, a les tres, concert a l'estatge social.

A les sis, sardanes al Passeig de Garcia Hernandez per la cobla “La Principal”.

Nit, a les deu, gran ball al Teatre Alegria. La sala será ricament adornada per l’acreditat floricultor Sr. Argemí.

La junta directiva de l’entitat ens prega fem publiques les següents notes:

Tots els actes començaran puntualment a l'hora anunciada. Es convida especialment a tots els propietaris d'autos i camions, i se'ls prega donguin festa als seus xofers i facilitin l'assistència dels cotxes al dit acte, a fi de cooperar al lluïment de la festa, i el Gremi els restarà agraït. Es prega que durant la Rua els cotxes no s'atansin l'un a l'altre, a fi d'evitar accidents.

No hay comentarios: