sábado, 24 de noviembre de 2018

L’Acció, edició dissabte 6 de juliol de 1935, pàg. 2


Reunió molt important de creditors del Banc Català Hipotecari

Són convocats els creditors del B.C.H. a l’assemblea magna que tindrà lloc demà diumenge, dia 7, al Teatre Alegria, a les deu del matí, per a donar solució definitiva als crèdits pendents.

FURT DE GALLINES

Carme Vinyes i Pona, domiciliada al carrer Camí Vell de Castellar, número 15, aquest matí a la Comandància municipal ha denunciat un robatori de gallines perpetrat al seu domicili.

Segons es desprèn en la denúncia, durant la nit passada els lladres, han saltat la paret del seu pati i s’han saltat la paret del seu pati i s’han emportat 17 gallines.

NEN FERIT DE LES MANS

El nen de set anys Lluis Garcia, domiciliat al carrer Angel Guimerà, número 80, ahir a la tarda fou curat al dispensari per sofrir ferides a diversos dits d’ambdues mans.

Segons manifestaren dels que l’acompanyaren, el vailet es ferí mentre tenia les mans al bastidor d’una porta que altra persona, distretament la tancà amb força.

BALL AL CORO VELL

Demà diumenge, a les deu de la vetlla, es celebrarà al pati de festes de S.C. Joventut Terrassenca un lluït ball amb una renomenada orquestrina per la Comissió d’Esbarjo.

L’INCENDI D’AHIR A LA TARDA

A un quart de sis del vespre d’ahir es declarà un petit incendi al pati d’una flequeria instal·lada a la carretera de Montcada, número 340, propietat de Pere Esquius.

Es per aquest motiu que pels volts de dos quarts de sis es sentí l’estrident sirena de l’Ajuntament que assenyalava foc el districte tercer.

Es cremaren uns feixos de llenya i també alguna fusta i altres estris. Les pèrdues es calculen en unes 500 pessetes.

Acudiren al lloc del petit incendi els bombers, els quals aconseguiren apagar el foc en pocs moments.

No hay comentarios: