jueves, 29 de noviembre de 2018

L’Acció, edició dijous 11 de juliol de 1935, pàg. 2


CAL DONAR LA CARA I NO AMONIMS.

Com sigui que l’alcaldia rep amb molta freqüència uns .anònims en els quals es protesta de determinades coses ocorregudes a Terrassa, la mateixa alcaldia té interès a fer públics que tots aquells ciutadans que tinguin determinades denúncies, es dirigeixin directament a l'alcaldia, on seran rebuts cada dia de 6 a 8 del vespre.

TELEGRAMA CURSAT AMB MOTIU DE L’AFER DEL B. C. H.

Per l'alcaldia i a conseqüència de la visita que ahir ai migdia celebrà una comissió de creditors del Banc Català Hipotecari ha estat cursat el següent telegrama al president del consell de ministres í també al President de la Generalitat:

«Suspensió de pagaments Banc Català Hipotecari efecte estalvi innombrables famílies obreres d'aquesta ciutat que desesperades es dirigeixen a la meva autoritat, prego es doni solució ràpida el que per ésser de justícia trameto a vostra Excel·lència,--Homs.»

ORDRES TERMINANTS PER A LA REPRESSIÓ DEL JOC PROHIBIT

El delegat governatiu d'aquest partit, senyor Miquel Morales, ha cursat a l'Alcaldia el següent comunicat:

L'Excmo. Señor Ministro de la Governación, en telegrama del 6 del actual dice lo siguiente:

«Ante Ia posibilidad de que en alguna provincia o pueblos de Ia misma per apatia oponible tolerancia de las autoridades, se pueda infringir los artículos 335 al 355 del Código Penal relativo a los Juegos de embite y azar le significo el inflegible propósito de este Ministerio de mantener severa e implacablemente su prohibición a cuyo efecto transmitirá V. E. a todas las Autoridades y agentes dependientes de la suya las Ordenes más concretas y terminantes para represión esta plaga social con la advertencia de que cualquier complacencia será inmediata y enérgicamente castigada sin perjuicio de darle la conveniente publicidad para que tenga la eficacia de ejemplaridad-—lo que trasllado a V. para su conocimiento y exacto cumplimiento de lo que se ordena—Y yo lo traslado a V. a fin de que por los Agentes de este Municipio u otros que presten sus servicios en esa localidad, se cumplimente lo que se ordena en la comunicación transcrita». ─Miguel Morales.

Per l’alcaldia han estat cursades les ordres necessàries al senyor cap de policia i també al cap de municipals per tal que tal ordre sigui complimentada.

No hay comentarios: