jueves, 15 de noviembre de 2018

L’Acció, edició dimarts 25 de juny de 1935, pàg. 2


LA DESGRACIADA FI D’UN BON AMIC

Pels volts de les set del matí d’avui, el nostre bon amic i company en les idees republicanes d’Esquerra i propietari de l’establiment de màquines de cosir «Nauman» del carrer Sant Pere. En Joan Torné i Genovart, ha sofert un atac cardíac quan es trobava al Pla de l’Ametllera, a conseqüència del qual ha perdut la vida.

L’amic Torné es dirigia a un clos propietat d’ell, situat prop d’on ha sofert l’atac mortal, on en l’actualitat s’hi estava edificant una casa.

En donar-se compte del seu mal i auxiliat per un lleter que passava per aquell indret, ha estat conduït, en mig d’espasmes cardíacs, a una casa propera on habita el bon amic nostre En Simó Barri; l’ha visitat seguidament el Dr. Gibert qui ha ordenat que passés urgentment al Dispensari Mèdic; durant el seu trasllat en automòbil, el bon amic Torné ha deixat d’existir.

El metge de torn d’aquell Centre solament ha pogut certificar la defunció de l’accidentat.

A continuació ha estat traslladat el cadàver d’En Joan Torné al seu domicili.

Es amb tot el dolor que donem aquesta trista nova als nostres lectors, associant-nos al dolor de Na Maria Relat, vídua del malaguanyat amic.

DOS POLICIES LOCALS DESTITUITS.

En virtut de la disposició dictada pel ministre de la Governació contra policies de la plantilla de la Generalitat, els quals queden cessants dos del policies que actualment presten servei policíac a Terrassa, els senyors Aguado i Andreu, han resultat destituïts.

Hem preguntat als esmentats agents a que atribuïen aquesta disposició. Ells creuen que es tracta d’un error, el qual serà subsanat en donar-se’n compte la superioritat.

LA CALOR FA BULLIR LA SANG

De resultes d’unes discussions seguides de baralla que ahir a la tarda sostingué la conciutadana Càndida Fusalba, de 40 anys domiciliada al carrer Vinyals 5, tingué d’ésser assistida al Dispensari, puix sofria una important ferida al cap.

No hay comentarios: