domingo, 11 de noviembre de 2018

El Dia, Edició divendres 21 de juny de 1.935, pàg. 3


ARRIBADA D'ORFES D’ASTURIES.

A la una de la nit, amb autocar i procedents de Barcelona han arribat a la nostra ciutat vuit infants orfes per la rebel·lió d'octubre a Astúries, els quals seran lliurats a les famílies que els havien sol·licitat prèviament.

CAIGUDA.

Quan juntament amb els seu pares prenia la fresca davant del seu domicili, Ramon Llull, 83, l'infant de 4 anys, Fermí Galan, tingué la desgràcia de relliscar i caure, produïnt-se una fonda ferida a la regió frontal, que li fou guarida al Centre Mèdic.

NOI MOSSEGAT PER UN GOS.

A les deu del matí d'avui, el doctor de guàrdia al Dispensari ha prestat assistència facultativa al noi d'11 anys, Francesc Benítez, domiciliat al Quarter de la Guàrdia Civil, carrer d'Emili Soler, que presentava unes ferides inciso contuses a la cama dreta que li ha produït un gos, en mossegar-lo a la via pública.

S'ha assabentat del fet la Comandància Municipal, que ha ordenat la recollida de l'animal per a ésser posat en observació.

INGRES A LA PRESO.

A conseqüència d'una denúncia formulada a la Comissaria de Policia local, aquest matí ha estat detingut, ingressant a la presó, Esteve Ribas i Buixet, de 38 anys, natural de Sant Celoni i amb domicili a la nostra ciutat, el qual està acusat d'haver comès abusos deshonestos.

S'ha començat a instruir el corresponent sumari.

AUDICIÓ DE SARDANES AL RAVAL DE FERMI GALAN.

Ha estat suspès l'anunciat concert que avui, a les deu de la nit, la Banda Municipal havia de donar al Passeig de Garcia Hernández. En el seu lloc, donarà una audició de sardanes al Raval de Fermí Galan, a la mateixa hora.

VETLLADA DE CINEMA.

S’estan fent gestions per part de l’Associacló d'Alumnes i Exalumnes de l'Escola Municipal d'Arts i Oficls per tal que pugui venir properament, el Comitè de cinema de la Generalilal de Catalunya a donar una sessió de cinema cultural i educatiu.

Oportunament darem més detalls.

No hay comentarios: