martes, 20 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dimars 2 de juliol de 1.935, pàg. 3


CAIGUDES.

Sofria una forta luxació al colze esquerre, que va produir-se en caure per les escales del seu domicili, carrer de Viveret, 92, Vicenç Borràs, de 32 anys, casat. Va ésser guarit al Dispensari.

També per haver sofert una caiguda a la via pública, Antoni Ginebrosa, de 68 anys, vidu, amb casa al carrer de Francesc Macià, 83, hagué de rebre assistència facultativa al Centre Mèdic. Presentava contusions a l'espallla i genolls esquerres.

UN ACTE DE BRUTALITAT.

 Pels volts de dos quarts de vuit d'ahir a la tarda, al camp del Monumental, el jove de 17 anys Lluís Garcia, domiciliat al carrer de Sant Pere, 59, jugador de futbol de la Penya Europa, va ésser agredit a cops de pedra per un del públic que va, produir-li una extensa ferida a la regió frontal. Fou portat al Dispensari, on l'assistiren convenientment.

NEDADOR LESIONAT.

Durant el partit de Waler-polo que es va celebrar al Club Natació Terrassa el darrer diumenge a la nit, el nedador Joan Sapés, de 25 anys habitant al carrer de Pare Llaurador, 39, va produir-se una ferida tallant a la conjuntiva de l'ull esquerre.

Fou traslladat al Dispensari on li curaren la lesió, a la una de la matinada.

UN PERTORBAT.

A l'estació del Nord, cap el tard del darrer dissabte s'hi personà un individu d'uns 30 anys d'edat que, pels actes que cometia, dcmoslrava tenir pertorbades les facultals mentals.
Fou avisada la Comandància Municipal, la qual va anar-lo a recollir.

No es pogué saber de qui es tractava, puix que no va respondre amb cordura a cap de les preguntes que li foren formulades.

AGRESSIÓ.

Per motius que s'ignoren, a les nou de la nit d'ahir, al carrer Vázquez de Mella prop de la Rambla, d’Egara, va ésser agredit per un desconegut Marc Sellarés, de 59 anys, casat, domiciilat al carrer de Pi i Margall, 192.

Al Sellares li fou disparat un tret a ran del rostre que li causà una rascada a la regió mitja del parietal dret, de la qual fou curat al Dispensari.

La policia entén en l'afer que ha estat denunciat al Jutjat d'Instrucció.

No hay comentarios: