sábado, 3 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dijous 13 de juny de 1.935, pàg. 2


ADVERTIMENT.

La festa de què ja donàrem compte que havia de celebrar-se el proper diumenge a la Sucursal de les Escoles Pies, amb motiu del 25è aniversari de la seva fundació, ha eslat ajornada per al diumenge, dia 23 del que cursa, degut a la mort i funerals del Pare Solà (q. e. p. d.).

CAIGUDA.

Cap el tard d'ahir, mentre transitava per la via pública, sofrí una caiguda el nen de 7 anys, Santiago Almena.

El metge de guàrdia al Centre Mèdic li curà una lesió a la regió frontal, resultat de la dita caiguda.

S'OFEREIX PER A ALLETAR criatura, dona jove i amb perfecta salut.

Dirigir-se: carrer Darrera Església de Sant Pere, 5.

ACCIDENT DEL TREBALL.

En el pati del seu domicili. Creu, 67, on es trobava treballant amb una forca, Miquel Obiols, de 22 anys, en posar l'eina a terra tingué la desgràcia de clavar-se una pua de la mateixa al peu esquerre, produïnt-se una fonda ferida, que li fou curada al Dispensari a dos quarts de vuit de la tarda d'ahir.

AQUESTS GOSSOS.

El facultatiu de torn al Dispensari, ahir a la tarda assistí la nena de 5 anys Pilar López, domiciliada al carrer d'Edisson, 141, la qual presentava unes ferides al braç esquerre que li produí un gos, en mossegar-la a la via pública.

També la nena Maria Rosa Paredes, de 8 anys, ahir a les vuit de la tarda fou guarida al Dispensari d' unes lesionis a la cuixa esquerra, conseqüència d'haver-la mossegada un gos.

Una volta curada fou traslladada a casa seva, carrer de Torrella.

Finalment, la noia de 17 anys, Angela Turu, també fou mossegada per un gos dels que es troben al Parc de Desinfecció per a ésser observats, lloc on habita la Turu, juntament amb els seus pares.

Fou curada al Dispensari Mèdic a dos quarts d'onze d'anit, d'unes ferides a la cama esquerra,

S'han cursat les corresponents denúncies a la Comandància Municipal, que ha cursat les ordres corresponents perquè els animals siguin recollits i posats en observació.

No hay comentarios: