sábado, 10 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dijous 20 de juny de 1.935, pàg. 3


UN NUMERO DEDICAT A TERRASSA.

La important revista "Mundo Católico", que recentment ha vist llum a Barcelona, prepara un número extraordinari dedicat a Terrassa, en el cual recollirà informacions literàries i gràfiques sobre diversos aspectes de la vida de la ciutat.

ASSUMPTES OUE PASSEN AL JUTJAT D’lNSTRUCCIO.

El Jutjat Municipal s'ha inhibit a favor del d'Instrucció un expedient per danys, seguit contra Ramona Folch, propietari del cotxe numero 42.103 de Barcelona.

Aquest cotxe, conduit per Josep Prat, el passat dia 12 del corrent, com saben els nostres lectors, al carrer de Sant Pere va envestir eI carro propietat del recader Jaume Rech, domiciliat al carrer Cremat, sorlint el vehicle llençat contra l'aparador de la sastreria "El Blau", produint la ruptura dels vidres.

Així mateix ha passat a mans del Jutjat d'Instrucció, l'expedient instruit per la topada de cotxes que succeí a les onze de la nit del dia 2 del corrent, davant l'Escola Industrial, entre els cotxes números 37.148 de Martorell, conduït pel xofer Llorenç Puente, i 45.273 B de Sabadell, guiat per Lluís Santfeliu, que resultaren amb seriosos desperfectes.

INCAUTACIO D'OBJECTES DESAPAREGUTS.

La policia local, ahir efectuà unes gestions a Sant Cugat del Vallès, a conseqüència d'un comünicat que rebé dels agents de Sabadell, en el qual es donava compte que, del magatzem que el senyor Josep Planas i Verne posseeix a la dita ciutat i que es troba embargat pel Jutjat, havien desaparegut diferents objectes i maquinària, que es suposava que es trobaven ocults a Sant Cugat.

Efectivament, la suposició era ben fonamentada, puix que els agents locals, en les gestions efectuades al poble de referència, al domicili d'Isabel Cabís i Canals, del carrer del Monestir, 5, varen incautar-se de tot el desaparegut, que està valorat en 10.000 pessetes.

El resultat dels treballs s'ha comunicat al Jutjat de Sabadell.

DETENCIÓ D'UN AVENTURER.

Fa uns dies que es cursà, una denúncia a la Comissaria de Policia donant compte que el noi Pau Sirvent i Esquerda, havia desaparegut del seu domicili de la localitat.

Després de varis dies d'ésser cercat, el Sirvent ha estat detingut a València, cosa que s'ha comunicat a la seva família.

No hay comentarios: