martes, 13 de noviembre de 2018

La Veu de Catalunya, edició del 22 de juny de 1.935, pàg. 20


El Corpus d’enguany, s’ha manifestat d’una manera esplendorosa a Terrassa. Profusió de domassos han aparegut en els balcons de la ciutat, amb motiu d’aquesta solemnial commemoració.

Enguany, han deixat de treballar més fàbriques, despatxos i comerços en celebració d’aquesta Festivitat.

Amb extraordinària brillantor s’han celebrat els actes religiosos a les Parròquies de Terrassa.

A la parròquia del Sant Esperit, a l’acabar, es celebrà la processó del Corpus per l’interior del Temple. Les naus de l’església estaven atapeïdes de fidels, i era difícil el pas de la processó que va ésser lluïdíssima. Finalitzà la festa prop de les nou del vespre.

Fa uns dies que es cursà una denúncia a la Comissaria de Policia donant compte que el noi Pau Sirvent i Esquerda, havia desaparegut del seu domicili de la localitat.

Després de diversos dies d’ésser cercat, El Sirvent ha estat detingut a València, cosa que s’ha comunicat a la seva família.

Demà, diumenge, a dos quarts de sis de la tarda, la sala d’audicions del Conservatori de Música acollirà a una de les més rellevants personalitats de ls Joveníssima promoció artística catalana.

Maria Vallés, deixebla dilecta del mestre Joan Molinari, té sens dubte una categoria indiscutible en la interpretació pianística. Dintre poc temps es presentarà a Barcelona interpretant un concert acompanyada per la Banda Municipal que dirigeix el mestre Lamote de Grignon; això sol és una garantia suficient per a pronosticar que el concert de diumenge ha de congregar al Conservatori a tots els amants de la bona música.

No hay comentarios: