miércoles, 21 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dimecres 3 de juliol de 1.935, pàg. 3


LA SUSPENSIÓ DE PAGAMENTS DEL BANC CATALA HIPOTECARI.

Segueixen treballant activament en la qüestió les Comissions nomenades oficialment pels creditors del dit Banc de la nostra ciutat

Avui al matí, el senyor Llongueras apoderat de la Sucursal que el Banc Català posseeix a la Plaça de la República de Terrassa, ha estat al Jutjat d'Instrucció, on ha estat interrogat.

DE L'EXPOSICIO DE PREMSA FEJOCISTA .AL GRUP AVANT.

A causa d'algunes dificultats en l'organització, presentades de manera imprevista a darrera hora, l'obertura d'aquesta exposició de publicacions de la F. J. C. de C. s'ha ajornat fins al proper diumenge, dia 7.

ATROPELLADA PER UN CICLISTA.

A les dues de la tarda de diumenge, prop del seu domicili, carrer de Sant Llorenç, 46, un ciclista que descendia amb rapidesa va atropellar la nena de 9 anys, Montserrat Ribas, qui va resultar amb contusions en diverses parts del cos i petites ferides a la boca, que li curaren al Dispensari.

S'ha denunciat el fet a la Comandància.

ACTE CARITATIU

L'han efectuat els obrers de la casa Miquel Marcet i Poal en lliurar a l'Asil Busquets la quantitat de 178'85 pessetes per al benèfic establiment.

La direcció de l'Asil ens prega de fer pública la seva reconeixença als generosos donants.

S'HA SUSPÈS EL BAR "ELS CAUS".

Per haver-se comès actes immorals en el seu interior, la policia local ha suspès indeflnidament el bar "Els Caus".

ACCIDENT.

Fou atropellada per un cotxe la nena de 6 anys, Maria Hernández, amb domicili al carrer de Sant Ildefons, 3. Va resultar amb una ferida al llavi superior i una altra al nas, en caure a terra a conseqüència del cop que li va donar l'auto.

Fou assistida al Dispensari pel doctor de torn. L'accident va ocorrer a les sis de la tarda de diumenge i s'ha denunciat al Jutjat Municipal

No hay comentarios: