viernes, 30 de noviembre de 2018

El Dia, Edició divendres 12 de juliol de 1.935, pàg. 2


EL SINDICAT DE TURISME.

Decididament, es va a la constitució del Sindicat de Turisme a la nostra ciutat, per al qual s'estan portant a cap activissims treballs i prepara la celebració de diversos actes públics per tal de difondre l'objectiu i finalitats perseguides pels Sindicats de Turisme, que en algunes ciutats i viles de Catalunya estan aconseguint resultats sorprenents.

LA GUARDERIA ESCOLAR D'ESTIU, AL CENTRE SOCIAL.

S'avisa als pares de família que tinguin fills de vuit a setze anys en període de vacances, i els sigui difícil la seva guarda i entreteniment, que funciona en el Centre Social la "Guarderia Escolar d'Estiu" en la "Guarderia Escolar d'Estiu" en la qual els escolars seran atesos amb moltes diversions la major part del dia, sola la responsabilitat moral i material dels seus mestres. Cal que s'inscriguin deseguida al Centre Social, de 7 a 8 del vespre.

SERVEIS DE LA CREU ROJA.

Nota dels serveis prestats pel Cos de la Creu Roja, durant el darrer mes de maig:

Trasllat de malalts a l'Hospital de Sant Llàtzer d'aquesta ciutat, 4; ferits al Dispensari Mèdic, 4 malalts a la Mútua d'Assegurances, 2; ferits a la dita clínica, 1; cadàvers al Dipòsit judicial, 3; auxiliats a la via pública, 2; auxiliats al seu propi domicili, 1; trasllat de malalts de Terrassa a Barcelona, 8; ferits traslladats a Barcelona, 3; malalts conduïts a la Clínica Mental de Sant Boi de Llobregat, 2 i a Barcelona, 1. Sumen en total, 31 serveis.

TRASLLAT D'UNS DETINGUTS.

Avui a la tarda, han estat traslladats a la presó Model de Barcelona els següents individus que es trobaven detinguts a la presó local:

Martí Mur, Manuel Rico, Josep Puig, Lluís Fortet i Eusebi Magrinyà, els quals es troben processats com a pressumptes autors de l'atracament que fa uns mesos foren víctimes dos empleats de la casa S. A. Pentinatge i Filatura de Llana, del carrer de Gal·lileu, quan es reintegraven al despatx procedents de cercar el setmanal al Banc Comercial de Terrassa.

El trasllat s'ha efectuat perquè demà, dissabte, al mati, davant el Tribunal d'Urgència de la Secció Quarta de l'Audiència de Barcelona, es celebrarà el judici oral contra els encartats en el sumari.

Demà, també es personaran a Barcelona diverses persones de la localitat que han estat citades a declarar com a testimonis.

BALL AL CARRER DE TRANSVERSAL.

Per a demà dissabte, a les deu de la nit, uns veïns del carrer de Transversal han organitzat un ball continu, que serà amenitzat per dues renomenades orquestrines.

No hay comentarios: