domingo, 18 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dijous 27 de juny de 1.935, pàg. 2


DE LA SUSPENSIÓ DE PAGAMENTS DEL BANC CATALA HIPOTECARI.

Segueixen per bon camí les gestions efectuades per les comissions oficials de creditors del dit Banc, i preguen als creditors que encara no ho hagin fet que, pel seu propi interès, es serveixin passar sense falta pel domicili del senyor Camprubí, Pare Llauradó, 87, de les 7 a les 8 del vespre, qualsevol dia d'aquesta setmana.

BARALLES ENTRE DONES.

S' ha cursat denúncia al Jutjat d'Instrucció, que ahir a la tarda, Antònia Mercadé i Puig, propietària i domiciliada a la casa núm. 31 del carrer Major de Sant Pere, resultà lesionada al cap per un cop d'ampolla que li donà la seva llogatera, Rosa Sabater i Torras, casada.

CRIATURA QUE RESULTA AMB CREMADES.

A conseqüència d' haver-se-li abocat aigua calenta al damunt, el nen de 1 any, Dio Onièva domiciliat al carrer de Gaudi, 2. Fou curat al Dispensari, ahir a la tarda de cremades de primer grau a la cuixa dreta.

REBAIX DELS PREUS DE BITLLETS A LA LÍNIA DEL NORD.

La Companyia del Nord, al fi de facilitar la concurrència a la Festa Major que s’ha de celebrar a Terrassa des del dia 29 de juny al 3 de juliol, ha establert un servei especial de bitllets d'anada i retorn a preus reduïts des d'algunes estacions de la regió catalana, que es despatxaran des del 28 de juny al dia 3 de juliol, fósenl valedors per a regressar des del dia 29 del que cursa al 4 del dit mes de juliol, inclusius.

Per a més delalls es poden consullar els cartells exposats al públic a les respectives estacions.

QUALIFICACIÓ D’UNA CAUSA.

El fiscal ha qualificat la causa seguida contra Miquel Prat i Manuel Garcia i Pastor, acusats del robatori a mà armada al metge de la nostra ciutat M. Gibert i Queraltó fet esdevingut el dia 9 de desembre de l'any passat, a les deu de la nit, en descendir del cotxe de la seva propietat per a penetrar al domicili del seu pare.

S'ha demanat, per a cada un dels processats la pena de 6 anys 10 mesos i un dia de presó. A més al Prat per ús d'arma sense la corresponent llicència, se'l condemna a 3 anys i al Garcia, igual pena pel delicte de coaccions.

No hay comentarios: