martes, 13 de noviembre de 2018

El Dia, Edició dissabte 22 de juny de 1.935, pàg. 2


LA CALOR.

Temperatura máxima registrada avui, 28'5 graus sobre zero.

La d'ahir, 27 graus sobre zero.

Avui hem ingressat oficialment al primer dia d'estiu.

LA SUSPENSIÓ DE PAGAMENTS DEL BANC CATALA HIPOTECARI :: NOVA REUNIO DE CREDITORS.

Amb motiu d'haver donat per terminades les primeres diligències que ha efectuat la Comissió de creditors nomenada oficialment el darrer diumenge, s'ha convocat tots els creditors del Banc Català Hipotecari a la reunió que demà, diumenge tindrà lloc al Teatre Alegria, a l'objecte de donar-els-hi compte de tota l'actuació que l'esmentada junta ha portat a terme d'ençà del seu nomenament.

L'acte començarà a les onze en punt del matí, a fl que pugui acabar-se abans de la una.

EN CAURE D’UN TERRAT, ES CAUSA FERIDES GREUS.

A dos quarts de nou del vespre, el doctor Bosch fou avisat per a prestar assistència facultativa al Dispensari, a un accidentat. Es tractava del conciutadà Joaquim Puig i Creus, de 26 anys, casat, amb domicili al carrer del Dr. Ferran, 141, que va tenir la desgràcia de caure del terrat de la casa veïna al seu domicili, mentre ajudava a enlrar un galliner, a causa d'haver-se enderrocat la barana, per estar en males condicions.

Es va produir la fractura del radi esquerre, una fonda ferida a la barba, vàries contusions i excoriacions en diversos llocs del cos i masegament general.

Convenientment assistit, va ésser traslladat a casa seva.

DETINGUT PER ESTAFA.

Ahir, a la tarda, la guàrdia civil local practicà la detenció de Joan Rigó i Gol, de 23 anys, d'ofici barber, amb domicili al carrer Herreros, 1, de Tarragona, el qual està reclamat pel Juljat de Rubí per haver comès una estafa.

Va ingressar a la presó local.

ES DETINGUT, PER PROFERIR AMENACES.

En virlud d'una denúncia presentada a la Comisaria de Policia, per l’encarregat de la tintoreria del senyor Josep Guardiola, situada al carrer de Francesc Macià, 62 que diu que ha estat amenaçat de mort per haver acomiadat un obrer de la dita casa, s'ha efectuat la detenció de Salvador Torrents i Sabater, domiciliat al carrer de Fermí Salvoechea, 127. Aquest, interrogat per la policia, ha declarat ésser l'autor de l'escrit que contenia les dites amenaces. Les diligències instruïdes han passat al Jutjat d'Instrucció, juntament amb el detingut.

No hay comentarios: