viernes, 30 de noviembre de 2018

L’Acció, edició divendres 12 de juliol de 1935, pàg. 2


EL SINDICAT DE TURISME.

Decididament es va a la constitució del Sindicat de Turisme a la nostra ciutat, per el qual s’estan portant a cap activíssims treballs i es prepara la celebració de diversos actes públics, per tal de difondre l’objectiu i finalitats perseguides pel Sindicat de Turisme, que en algunes ciutats i viles de Catalunya estan aconseguint resultats sorprenents.

DE L’ATRACAMENT DE L’ANONIMA

Aquesta tarda han estat traslladats a la presó Model de Barcelona, els detinguts a la nostra presó, Martin Mur, Manuel Rico, Escanilla, Fortet i altres.

Els detinguts demà seran conduits a la Audiència, on se’ls veurà pel procediment d’urgència la causa que se’ls ve seguint arran de l’atracament comès contra uns dependents de la Anònima.

EMBRIAC AL CALABÓS

Aquest migdia, la guàrdia municipal de la localitat ha detingut un individu al carrer de Watt, el qual en un estat de completa embriaguesa s’havia estès de panxa enlaire enmig del carrer.

Les persones que per aquell lloc passaven s’han cregut que es tractava d’un malalt, i és per aquest motiu que una gran gentada s’ha congregat en aquell lloc.

Un cop al calabós hom ha vist que es tractava d’un individu domiciliat al carrer de Santa Magdalena, de motiu «El Sastre», individu que visita amb molta freqüència el calabós esmentat, per les seves ja habituals borratxeres.

1 comentario:

jamesfo8376 dijo...

After I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any method you possibly can remove me from that service? Thanks! online casinos