lunes, 19 de noviembre de 2018

L’Acció, edició divendres 28 de juny de 1935, pàg. 2


ALLIBERAT SOTA FIANÇA.

Durant la tarda d'ahir fou posat en llibertat, Miquel Revert i Casanova el qual com es recordarà fou detingut la passada setmana per la guàrdia civil, de resultes d'uns actes deshonestos comesos contra una nena d'onze anys.

Ha pogut aconseguir la llibertat gràcies a una fiança que ha dipositat al Jutjat d’instrucció local.

EL COR JOVENTUT TERRASSENCA FARA EL CONCERT DE DEMA AL PASSEIG.

Demà dissabte, a les deu en punt de la nit la Joventut Terrassenca en representació de les entitats corals de la nostra ciutat, donarà el concert el qual en el programa de la Festa Major està destinat a tots els conjunts corals. Amb previ acord de la Comarcal de Clavé es destinà per aquest concert la degana entitat del carrer Sant Francesc.

UN SIMPATIC ACTE DE FESTA MAJOR AL CAMP DEL «TERRASSA»

Un dels actes més simpàtics dels que figuren en el programa de la nostra Festa Major és indubtablement, el festival escolar que sota els auspicis de l’Ajuntament, tindrà lloc el proper dimarts, el dia 2 de juliol, a l’estadi que el primer cercle futbolístic local posseeix al carrer de Pi i Margall.

Podem assegurar que uns 3.000 d’escolars de les escoles nacionals i privades, sortiran de les Cases Consistorials envers al camp del «Terrassa» on es concentraran, a dos quarts de sis de la tarda del dia esmentat, els quals seran acompanyats ultra els professors respectius, per les autoritats.

Una vegada allà, un variat programa a base d’exercicis gimnàstics i atlètics, enlairaments de globus etc. Farà les delícies de la xicalla terrassenca, la que, mentrestant, serà obsequiada amb un berenar.

Per tal de donar brillantor a la Festa Escolar hi prestarà el seu concurs la Banda Municipal, la qual ultra amenitzar-la amb la execució d’escollides composicions donarà, una vegada realitzat l’acte escolar, una selecta audició de sardanes.

A l’objecte de garantir l’ordenació i normalització de la festa, serà prohibit al públic la invasió al terreny de joc, podent però, els pares dels infants assistents a la mateixa recollir-los quan sigui acabada.

No hay comentarios: