martes, 4 de abril de 2017

El Dia, edició dilluns 10 d'abril de 1.933, pàg. 2

LES OBRES DE REFORMA DE L'AVINGUDA DE L' 11 DE SETEMBRE.

Aquesta tarda han, arribat a la nostra ciutat, en camió, un nombre d'alzines de les que han d'ésser plantades a l'Avinguda de l'11 de Setembre.

Per part de la Brigada municipal, es treballa activament en les obres d'ornamentació de la dita via, per tal que quedin enllestides, en un principi, el dia 14 d'Abril, segon aniversari de l'adveniment de la República.


ROBATORI A UNA FABRICA DE MITGES.

Durant la nit de dissabte al diumenge es va cometre un robatori a la fàbrica de mitges "Mediasseda S. A.", del carrer de Prim. núm. 62. Els lladres se n'emportaren unes 150 dotzenes de mitges de seda artificial.

En el sostre i en un dels embans de dintre la fàbrica, apareixen dos grans forats; els quals amb tota seguretat degueren ésser efectuats pels lladres a fi d'aconseguir llur accés a l'interior de l'edifici.

Sembla que, de moment, no hi ha sospites de qui puguin ésser els autors del robatori, però la policia està treballant amb activitat per a llur descobriment i captura.


UNA CAUSA PER ATEMPTAT CONTRA UN AGENT DE L'AUTORITAT.

Davant del Tribunal de la Secció Quarta de I'Audiència de Barcelona, comparegué abans d'ahir, dissabte Didac Martínez i Fernàndez al qual s'acusava d'atemptat contra un agent de l'autoritat, per haver agredit a la nostra ciutat, el vigilant Josep Comas que el cridà a l'ordre.

En l'acte del judici, el fiscal, que demanava per a l'acusat la pena de tres anys de presó, modificà les conclusions en el sentit d'estimar el fet com constitutiu d'un delicte de resistència i demanà que s'imposés al processat la pena de quatre mesos i un dia d'arrest i penyora de 125 pessetes.


No hay comentarios: