viernes, 7 de abril de 2017

El Dia, edició dilluns 24 d'abril de 1.933, pàg. 2

FOC INTENCIONAT

A quarts de vuit de la tarda del dissabte, un desconegut calà foc a les portes del carrer i cancell del domicili del Dr. Cistaré, després d'haver-les ruixat abundosament amb petroli.

Els danys ocasionats són d'escasa importància.

Acudiren al lloc del succés la policia i guàrdia municipal que han remés l'atestat corresponent al Jutjat d'Instrucció.


DETINGUT PER MALTRACTES.

La guàrdia municipal detingué a les 11 de la nit d'ahir, un subjecte anomenat Enric Martínez i Garcia, de 32 anys, casat, amb domicili al carrer del Pintor Viver, núm. 47, baixos, acusat de maltractar la seva esposa i fills.

El detingut fou posat a disposició del Jutjat Municipal.


FOC A UN GARATGE

A les 4 de la matinada d'avui, s'ha declarat un incendi en el garatge que posseeix el senyor Miquel Sanui en el carrer de Sant Joan, núm. 5, cremant-se un cotxe propietat del taxista senyor Francesc Carné.

Han acudit al lloc sinistrat la Guàrdia civil i municipal i el cos de bombers, havent quedat extingit el foc a la poca estona.


UN "VALENT".

Agapit Santander i Lao, domiciliat al carrer Ample, 238, de la nostra ciutat, s'ha tingut de veure denunciat al Jutjat municipal per haver promogut un fort escàndol, la matinada d'ahir, en el bar "Els Caus" de la carretera de Rellinàs, i haver amenaçat amb un ganivet a la concurrència del referit establiment.


No hay comentarios: