jueves, 20 de abril de 2017

El Dia, edició dimars 23 de maig de 1.933, pàg. 2

ROBATORI A LA FABRICA ALEGRE GERMANS.

Aquesta nit passada s'ha comès un robatori a la fàbrica que els senyors Alegre Germans posseeixen en el carrer de Sant Gaietà, núm. 57.

Els lladres han aconseguit introduir-se obrint la porta de ferro del carrer dels Àngels i penetrant primerament a la quadra de telers veïna, que és la de l'industrial senyor Guillem Vigo. Es veu, però, que en aquesta darrera s'hi han entretingut només a efectuar els preparatius per a realitzar els seus propòsits de furt a la dels senyors Alegre, com ho demostra el fet de no haver sostret d'aquella més que alguns objectes de poca importància que després han estat trobats en el despatx de la fàbrica darrerament esmentada.

L'accés a l'interior de la fàbrica dels senyors Alegre Germans, l'han aconseguit els lladres arrencant un tros de reixat metàl-lic d'una de les finestres i trencant un dels vidres de la mateixa.

Els objectes robats són: una màquina d'escriure nova marca "Royal", algunes peces de teixit, segells de diverses classes i una capsa de cigars, tot plegat d'un valor aproximat de 3.500 pessetes.

La policia ha començat les seves diligències per tal d'aconseguir el descobriment i captura dels autors del robatori


No hay comentarios: