sábado, 3 de octubre de 2020

El Dia, edició divendres 20 de novembre de 1.936, pàg. 2 i 3.

EL PAGAMENT DE SUBSIDIS ALS FAMILIARS DELS MILICIANS :: NOTA DE LA JUNTA DE SEGURETAT.

La Junta de Seguretat d’aquesta ciutat, (Departament de Guerra) fa avinent a tots els familiars dels milicians que lluiten al front, que a partir del proper diumenge, dia 22 del corrent, i d’acord amb l’horari i dies més avall esmentats, els seran satisfets els subsidis corresponents, sota representació d’autorització signada pel milicià.

Es prega, no obstant aquesta nota, que si per causes superiors ens veiéssim en la necessitat d’ajornar els esmentats pagaments, el dissabte, dia 21 i per mitjà de l’Emissora Ràdio Terrassa, ho farem públic.

DIUMENGE, de 9 a 1 i de 3 a 7, CNT.

DILLUNS, de 9 a 1 i de 3 a 7 POUM.

DIMARTS. de 9 a 1 i de 3 a 7 ERC i FRF.

DIMECRES de 9 a 1 UGT.

DIMECRES de 3 a 7 PSUC.

DIJOUS, de 9 a 1, Milícies pirinenques.

Per tal de o dificultar la tasca que pesa damunt d’aquest Departament, i tal com ja hem dit en notes anteriors, es prega a tots els interessats vinguin el dia assenyalat, ja que del contrari, ens veurem en la necessitat de no satisfer-les-hi fins a l’altra setmana.

MES BACALLÀ A TERRASSA.

Segons ens informa la Conselleria de Proveïments, ha arribat avui un nou carregament de bacallà (10.000 quilos), el qual serà repartit a raó d’enfardellat per a cada establiment dedicats al comerç d’aquest gènere i sols podrà ésser venut remullar.

D’aquesta expedició, se’n reservaran 50 fardells per als Comitès de Comarca.

No hay comentarios: