jueves, 22 de octubre de 2020

L’Acció, divendres 11 de desembre de 1.936 pàg. 2

UN DONATIU AL GRUP FEMENÍ D’E. R.

L’industrial en articles d'hivern de llana, en Domènec Elies i Puig, domiciliat a la Carretera de Rellinars, número 2, ha portat a la nostra Redacció una gran capsa de peces per a infants de diverses edats, donatiu que hem transferit a la Junta del nostre benemèrit Grup Femení d'E.R.

Agraïts en nom dels menesterosos que precisen d'aitals prendes.

NOTA DE LA COMISSIÓ MUNICIPAL DE SANITAT.

Aquesta Comissió de Sanitat assabenta a tots els menesterosos que utilitzen les receptes de Beneficència, que poden anar a la Farmàcia que més els plagui.

CONFERÈNCIA DE CULTURA SANITÀRIA MULITAR.

D'acord amb els Caps Militars del 1er. Batalló del 1er. Regiment d'Infanteria, de guarnició a la nostra ciutat i dels instructors dels reclutes, el Dr. Carles Maturana Vargas, Capità Metge de Sanitat Militar, començarà el diumenge dia 20, a les onze del matí al Teatre Alegria, una sèrie de Conferències per als soldats i reclutes, dissertant sobre el tema: «Nocions Mèdic-Sanitàries en campanya»

LES AUQUES EN DOINAl.

Dintre pocs dies apareixeran a la llum pública les auques número 1 i número 2 titulades: «L’auca del lluitador i del milicià» i la de «Queipo de Llano».

Els petits gaudiran de la seva lectura i els grans podran admirar l'enginy i la gràcia del popular Bon.

Aquestes mateixes auques ampliades de tamany apareixeran en les façanes dels nostres carrers.

PROXIM FESTIVAL BENÈFIC.

El dimarts que ve, a la nit, al Teatre del Poble es celebrarà un festival a benefici de la «Columna Volant Catalana del Batalló Sud Ebre».

Donarem ampliacions oportunament d'aquesta festa que ha despertat molt d’interès entre els nostres conciutadans.

AVIS ALS QUE FAN L'INSTRUCCIÓ MILITAR.

Demà dissabte a les vuit del matí s'efectuarà un passeig militar. Es prega a tots els individus que formen els grups que es presentin a l'hora i assenyalada al mateix lloc que ho feren diumenge passat,

L'ALCALDE VISITA AHIR LA CASERNA DE FORCES MOBILITZADES.

Ahir a la tarda En Jaume Figueres, President del Consell de la ciutat, efectuà una detallada visita al quarter que hi ha a la nostra ciutat, a l’edifici dels ex-escolapis.

L’alcalde es mostrà molt satisfet pel resultat d’aquesta visita.

El reberen les autoritats de la caserna, les quals li mostraren totes les dependències de l’edifici.

UN JOVE QUE CAU.

Ahir en el Dispensari Mèdic fou curat d'una forta contusió al genoll esquerre, el jove de vint anys Ramon Vives i Aymerich, que digué viure al carrer Joan Pomés número 38.

UNA NOVA REVISTA.

EI delegat a la nostra ciutat de la Comissaria de Propaganda de la Generalitat de Catalunya, ens anuncia que apareixerà una revista titulada «Nova Iberia» que reflexarà la nostra ideologia catalana.

Hi col·laboraran els millors literaris i dibuixants del nostre país i de l'estranger.

No hay comentarios: