viernes, 2 de octubre de 2020

Front, 18 de novembre de 1.936, pàg 2

 INTERESSANT PER ALS QUE VULGUIN RECOLLIR ALGUN INFANT.

El Conseller-Regidor d'Assistència Social assabenta a tots els ciutadans que vulguin recollir a casa seva algun infant dels que venen a la nostra ciutat procedents del front de guerra, propers a arribar, que passin a sol·licitar-ho a l'esmentada Conselleria, instal·lada a l'Ajuntament on se'ls atendrà tots els dies de 6 a 8 del vespre.

DISPENSARI MÈDIC.

Al Dispensari Mèdic Municipal, ha estat assistit Antoni Pubill, de 21 anys, que viu al carrer d'Infant Martí, 114. Presentava excoriacions a la mà dreta, produïdes a la via pública.

A Genoveva Nebot, amb domicili al carrer de Pardo Bazán, 118, se li ha curat una ferida tallant a l'índex de la mà dreta.

Vicenç Mayoral i Ibáñez, de 28 anys, habitant a la carretera de Rellinars, 70, pis, i Joan Cardellach i Cadafalch, de 21 anys, amb domicili al carrer de Sant Genis, 110, han estat assistits per mossegada de gos.

CUPÓ DELS CECS.

Número premiat amb 25 pessetes en el sorteig d'ahir: 143. Premiats amb tres pessetes, tots els acabats amb 43.

EL CORREU D'ENLLAÇ AMB ELS NOSTRES MILICIANS DE QUICENA I TIERS.

Aquesta matinada ha sortit el cotxe que porta paquets i correu per als nostres milicians destacats al front d'Aragó, sectors de Quicena i Osca. Aquesta mateixa nit tornarà. Hem fa avinent als familiars dels esmentats milicians, que a partir de demà poden passar de les sis a les vuit del vespre pel local del Socors Roig del P. O. U. M., Milícies Catalanes, 55, a recollir els paquets i cartes que vinguin del front destinats a ells.

DIVENDRES AL MATI SORTIRÀ UN COTXE CORREU QUE ANIRÀ A LETUX

S'adverteix als familiars dels milicians destacats al Front Sud Aragonès, sector de Letux, amb la columna Tarragona, que demà passat a la matinada sortirà amb aquella destinació un cotxe del nostre Partit.

Al local del Socors Roig del P. O. U. M., Milícies Catalanes, 55, de les sis a les vuit del vespre, s'admeten paquets i correspondència. Es fa avinent, en interès de tots, la conveniència que els paquets siguin el més reduïts possible.

No hay comentarios: