domingo, 18 de octubre de 2020

L’Acció, dimarts 8 de desembre de 1.936 pàg. 2

NOTES DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de Proveïments autoritza als companys Senén Prat, Domingo Mussons, .Antoni Piquer, Joan Torrents, Antoni Vidal, Claudi Degà, els veterinaris Artemi Feliu i Agustí Budallés, per a formar part del control de l'escorxador, perquè el puguin fer totes aquelles gestions necessàries que dimanen del mateix Departament, a fi de regularitzar la bona marxa i evitar tots aquells abusos que en el mateix departament, es podessin realitzar, com també se'ls autoritzava per a poder controlar els mercadals, com sigui, repartiment de carn i preus de tot gènere que es venen en els mateixos.

La Conselleria Municipal de Proveïments posa en coneixement al públic en general que la tarja de comprador aplicada als mercadals serà imprescindible presentar-te per a comprar porc a les tendes.

LA DEFUNCIÓ DE DOS CORRELIGIONARIS.

Ha mort, als 66 anys d'edat, el conseqüent militant del nostre partit, en Llorenç Boada i Galia.

Era un ancià compassiu i bonhomiós que es tenia captades les simpaties generals de l'estament humil de Terrassa, per raó del seu negoci de lloguer de cadires i balances als baixos del Mercadal de l'Independència, apart de les altres activitats a que estava dedicat.

Diumenge, a les 11, s'efectuà el sepeli del cadàver, que fou concorregut en avançat nombre fins al Cementiri Nou.

A la seva vídua na Rosa Armengol i altres familiars, el nostre més sentit condol.

També diumenge al matí, a dos quarts de 10, fou conduit a la seva darrera estada. Cementiri Nou, el cadàver del ciutadà, republicà inclaudicable, en Josep Gual i Bofarull, mort a edat avançada pare polític del nostre volgut company i correligionari, en Daniel Piqueras propietari del Bar Sevilla.

Expressem el nostre apesarament als familiars del finat, i en especial a l'indicat amic.

NOTA DEL SINDICAT AGRÍCOLA COOPERATIU DE RABASSAIRES.

Es fa avinent a totes aquelles persones que han adquirit patates de llavor al Sindicat, i no les destinin al fi a que estan disposades, que seran sancionats amb les mesures que es cregui convenient.

EL DIUMENGE ES FEREN MANIOBRES.

Els reclutes que estan aprenent la instrucció a Terrassa, diumenge passat sortiren de maniobres. Cal fer constar la disciplina l'esperit bèl·lic i el civisme que demostraren en el desenrotllament de les mateixes, la qual cosa ens plau fer constar felicitant-los i felicitant-nos-en de tot cor.

ACCIDENT.

Andreu Palacios, que viu al carrer Roca i Roca 132, fou curat ahir al Dispensari Mèdic d'una forta ferida contusa al turmell esquerre.

CAIGUDA.

El vellet de 70 anys Pau Vigo que viu al carrer Blasco Ibáñez va tenir la mala sort d'ensopegar i caure a la via pública, tenint-lo de portar al Dispensari Mèdic on se li aprecià forta fractura del radi esquerra.

SECCIÓ BARBERS I PERRUQUERS C. N. T.─A. I. T. (Sindicato de Oficios varios).

«Se convoca a todos los compañeros de esta sección a la reunión extraordinaria que tendrá Iugar hoy martes día 8 a las nueve y media de la noche.

Por ser de mucha importancia se encarece la asistencia.»

ASSOCIACIÓ D'EMPLEATS I TÈCNICS U. G. T.(Secció Alimentació).

Convoquem tots els nostres afiliats, dependents de Comerços d'Alimentació, a la reunió que tindrà lloc avui dimarts, dia 8, a les 9 i mitja en el local de l'Associació carrer Manuel Azaña 90, baixos, amb el següent ordre del dia;

1er. Lectura i aprovació del acta anterior.

2.on Orientacions i acords a prendre en el moment actual.

3.er Precs i preguntes.

No hay comentarios: