jueves, 8 de octubre de 2020

Front, 25 de novembre de 1.936, pàg 2

NOTA DEL CONSELL EXECUTIU DE LA UNIO DE COOPERADORS DE TERRASSA.

Aquest Organisme sortint al pas de versions incontrolades i a fi d'evitar abusos que cal tallar enèrgicament, requereix a tots els seus afiliats l'exacte compliment dels Estatuts, abstenint-se totalment d'adquirir en altres llocs aquells articles que els són subministrats a les respectives sucursals.

Els contraventors d'aquesta disposició seran severament sancionats pel Consell, sense que això pugui eximir-los de que es gestioni dels Organismes pertinents, els registres domiciliaris que es considerin necessaris.

JUNTA DE SEGURETAT.

Departament de Guerra

Aquest Departament, imposa una multa de cinc-centes pessetes a cada una de les persones que es citen: Teresa Llopart, Carme Armengol i Maria Jons Llongueres, per haver inferit injúries contra els camarades Durruti i els defensors de la llibertat.

Aquestes penyores, quan es facin efectives, passaran íntegres a la subscripció pro víctimes del Feixisme. 

Una vegada més, aquest Departament fa avinent als ciutadans que s'abstinguin de fer manifestacions contra el règim, altrament seran sancionats segons imposin les circumstàncies.

COMISSIO D'ECONOMIA

Secció Comerç

Per tal de sortir al pas i regular les compres que, emparant-se amb les circumstàncies i amb finalitats d'acaparament venen efectuant diversos elements que circulen per la nostra ciutat, aquesta Comissió fa avinent a tots els Industrials i comerciants que es dediquen a la venda al major, l'obligació que tenen de presentar duplicat de factura dels gèneres que envien. Els industrials del gènere de punt, han d'esmentar en les factures les galgues de les mitges que envien i especificar si són de seda artificial o raió, seda natural o fil.

TASSA DE PREUS PER A LA VIANDA CUITA.

La Conselleria de Proveïments ha taxat els següents preus per a la venda de la vianda cuita: 

Mongeta filaire, a 0’50 ptes, el quilo.

Mongeta "carai”, a 0’50 ptes. el quilo.

Mongeta careta, a 0'55 ptes. el quilo.

Guixa, a 0'30 ptes. el quilo.

Pèsol, 0'50 ptes. íd.

Cigrons, 0’55 ptes. íd.

Llentia, 0'30 ptes.  id. 

Faves, 0'30 ptes. íd.

Per a la patata vella ha estat fixat el preu de 0'45 ptes, el quilo.

PROPERS FESTIVALS BENÈFICS.

Ahir, a les set del vespre tingué lloc una reunió entre el Comitè de la Creu Roja i el Comitè Econòmic d'Espectacles Públics en la qual s'organitzà la celebració d'una sèrie d'actes per la setmana entrant dedicats tots a beneficència en profit de la Creu Roja.

MENDICANTS EXPULSATS

Han estat recollits sis captaires dels carrers de la nostra ciutat. Portats al Comitè de Guerra s'ha disposat que fossin tornats al seu lloc de procedència: Barcelona.

No hay comentarios: