martes, 13 de octubre de 2020

L’Acció, dimecres 2 de desembre de 1.936 pàg. 1

BALL DEDICAT ALS VALENTS COMPANYS DE LA PRIMERA CENTURIA MACIÀ-COMPANYS.

El proper dissabte, a les deu del vespre, en el saló de Fraternitat Republicana, es celebrarà un extraordinari ball en honor dels valents milicians de la primera centúria de la. quarta columna Macià-Companys, els quals com saben els lectors es troben a Terrassa gaudint d'uns dies de permís.

Creiem que aquest ball assolirà un gran èxit, doncs la presencia d'aquests estimats companys al nostre saló de festes, donarà una simpàtica nota de normalitat a la nostra volguda entitat.

LA FESTA DEL PROPER DIVENDRES AL TEATRE PRINCIPAL.

En funció de benefici a la Creu Roja, el proper divendres els actius amics de la Secció Artística de Fraternitat Republicana, representaran al Teatre del Poble, la magnífica obra de Santiago Rossinyol, que tant èxit obtingué dies passats a l'escenari de la Casa del Poble, quan ells mateixos la representaren i que porta per títol «La Mare».

També col·laborarà en aquesta festa, l’intel·ligent poeta terrassenc, i eminent rapsoda, l’amic volgut d’aquesta redacció, Angel Pons i Guitart, el qual recitarà diverses poesies de diferents poetes catalans.

CREACIO DE LA TARJA DE COMPRADOR.

El Comitè de Proveïments de la nostra ciutat, per tal de remeiar el desagradable espectacle que es desenrotllà el passat dissabte al Mercat de la Independència, ha creat la Tarja del Comprador.

Aquesta tarja serà passada a tots els domicilis de Terrassa. El repartiment serà fet pels vigilants.

La persona que no presenti la corresponent tarja, no podran entrar en els nostres Mercats.

PRESENTACIÓ QUE INTERESSA.

Es prega al ciutadà, Rafael Montcada, obrer de construccions aeronàutiques de Getafe, que actualment es troba a la nostra ciutat, que passi de 6 a 8 del vespre per la Conselleria d’Assistència Social on li serà posat al seu coneixement un assumpte que li interessa.

PRÓRROGA DE MATRÍCULA A L’INSTITUT DE SEGÓN ENSENYAMENT.

Resta prorrogat et plaç de matricula fins et dia 5 del corrent inclusiu, de 10 a 12 del matí. Serà necessària per a la inscripció la presentació del Carnet Sindical (F. N. E. C. U. G. T. o Consciències lliures C. N. T.) Els alumnes que s'hagin matriculat deuran presentar el Carnet a la Secretaria fins el dia 5 dels corrents en cas de no presentar-lo els serà anul·lada la matrícula.

Obertura de curs; El Curs oficial començarà el dia 7 dels corrents. Prèviament serà exposat al tauler d'anuncis d'aquest Centre, l'horari que regirà amb caràcter provisional.

SOBRE L’OBERTURA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA.

En una edició anterior ja vam anunciar l’obertura d'aquesta institució musical docent pel dia 14 del corrent i són molts els que s'afanyen a inscriure’s per a assistir a les aules de l’Escola de Música.

Les circumstàncies anòmales perquè travessa el nostre país han obligat a què l'obertura de l’Escola fou un xic retardada i per aquesta causa podria passar desapercebut per alguns interessats a matricular-s'hi.

Com sigui que enguany cal donar un ritme accelerat a l’Escola de Música solament hi haurà de temps per a formular les inscripcions fins ei dia 11 de desembre o sigui, fins tres dies abans de la seva obertura.

Cal, doncs, que els ex-alumnes i els que aspiren a ésser-ho no difereixin ni un dia llur inscripció puix que el període de matricula serà absolutament improrrogable.

No hay comentarios: