viernes, 30 de octubre de 2020

Front, 18 de desembre de 1.936, pàg 2

REVISIÓ DE PRESSUMPTES INUTILS.

Aquest matí, a quarts de deu, en el saló de sessions de l'Ajuntament ha tingut lloc la revisió de presumptes inútils al servei militar pel Tribunal Mèdic de la Junta de Revisió.

A fi de deixar enllestida avui la revisió de tots els minyons, el Tribunal s'ha dividit on dues seccions, una sota la presidència del Dr. Oñorbe i l'altra sota la presidència del Dr. Perramón. La primera la constituïen els doctors Cornudella, Arnalot, Barella i Masoliver i la segona la constituïen els doctors Giralt, Tolosa, Morales, Rovira i Birba.

ASSISTITS AL DISPENSARI MEDIC.

Per caiguda en la via pública ha estat assistit al Dispensari Mèdic el noi de 14 anys, Jesús Martínez que viu al carrer Marconi, 67. Presentava una ferida contusa al genoll esquerre.

També fou auxiliat el neu de 5 anys N. Arnaus Badiella, qui, a casa seva, carrer Joan Pomés, 6, va tallar-se amb un vidre produint-se una ferida incisa contusa al terç inferior de l'avant braç esquerre.

PAGAMENT DE FACTURA A LA CUINA POPULAR.

Demà, de 3 a 5 de la tarda, tots els que tinguin crèdits pendents a càrrec de la Cuina Popular, poden passar a cobrar-los. S'adverteix però, que és precís que les factures vagin acompanyades dels corresponents "vals".

INSTAL·LACIÓ DE LLUMS ELECTRICS A LA VIA PÚBLICA.

Cridats per la Presidència del Consell Municipal han comparegut a l'Ajuntament, una representació de la col·lectivitat d'electricistes, una altra de la Companyia Riegos i Fuerzas del Ebro; els bombers i demés tècnics municipals, per ta tractar de l'assumpte de l’enllumenat a la nostra ciutat.

S'han ofert, donant mostres d'un alt esperit cívic, per treballar, desinteressadament en dissabtes i diumenges, en l'enllumenat, instal·lant llums elèctrics en les cruïlles de totes les cantonades, per prevenir-nos, sense que manqui llum, del cas d’un bombardeig aeri.

OBRER ACCIDENTAT.

Aquest matí, ha estat traslladat al Dispensari Mèdic, Salvador Clavero, de 35 anys d’edat, obrer de les brigades que treballen a la via del Nord. Mentre estava treballant en les operacions d'arranjament de la via, prop de Viladecaballs, ha passat un tren de mercaderies del qual se n'ha desprès una roda, anant a caure sobre l'infortunat obrer, produint-li la fractura de la regió nasal i una ferida incisa contusa a la regió occipital.

CONVOCATORIA PER ALS COMPANYS DEL RAM FABRIL I TEXTIL AFILIATS AL PARTIT.

Tots els militants del P. O. U. M. que pertanyin al ram fabril i tòxic, són convocats inexcusablement a la reunió que celebrarà la cèl·lula d'aquest ram, demà, dissabte, dia 19, a les onze del matí, al local del Partit, Joaquim Maurin, 40.

SOCORS ROIG DEL P. O. U. M.

Del 5 al 17 du desembre

En metàl·lic: un veterà de la guerra de Cuba, 5 ptes; Unió Comercial i Industrial, 150 ptes; obrers Filatura Punt, 4 ptes; Francesc Palau, 25; benefici teatre, 8'15; Pere Serra, 5 ptes.; Juan Hernández, 5 ptes.; Batista Valls, 5; els repartidors del diari "FRONT", 5 ptes; Ramon Bartol, 5; obrers de la casa Punt i Malla, 4; Antoni Altimira, 5 ptes.

Obrers de la casa Jover, 70 parells de mitjons i 1 parell de guants; Armengol, 1 capot

SORTIDA DEL COTXE CORREU

Es posa en coneixement de tots els familiars i amics dels milicians destacats al front d'Osca, sector Quicena, que el cotxe correu per aquella columna, sortirà el proper dilluns a la matinada.

Per tant, tots els paquets, encàrrecs i correspondència que vulguin portar, poden fer-ho tots els dies, de 6 a 8 del vespre, a la Secretaria del Socors Roig del P. O. U. M.,-Milícies Catalanes, 55, fins al mateix diumenge al vespre.

No hay comentarios: