lunes, 19 de octubre de 2020

L’Acció, dimecres 9 de desembre de 1.936 pàg. 2

COM CALDRÀ COMPRAR EN EL MERCAT DEL TRIOMF EL PROPER DISSABTE.

La Direcció d'aquest Mercat, d'acord amb el Conseller de Proveïments amb la bona intenció de solucionar en tot el possible el desgavell que ha vingut imperat en els mercats degut a les anormals  circumstàncies que travessem, ha cregut oportú, establir les següents normes d'ordenació:

Dijous i Divendres, en l'oficina de la Direcció del Mercat del Triomf, presentant la tarja de comprador seran facilitats números d'ordre sense els quals no es podrà entrar a comprar.

Igualment serà necessària la presentació de la tarja, la qual serà marcada en fer les adquisicions de carn de moltó, vedella o porc a l’objecte d’evitar abusos que es cometien fins ara.

L'ordre d'entrada al Mercat queda establert com segueix:

Des del número 1 al 300, entraran de les 6 a les 6 i mitja; del 301 al 600, de les 6 i mitja a les 7; del 601 al 900, de les 7 a les 7 i mitja; i així successivament fins a les 12 hores.cn ésser dins del Mercat no serà permès estacionar-se més de cinc persones a cada taula la qual cosa permetrà que pugui circular-se àmpliament pels passadissos. Els empleats faran complir estrictament aquesta disposició que facilitarà la màxima rapidesa en les compres.

Cal  que  ningú  no  tingui cap preocupació per si li tocarà carn o porc, doncs  aquesta serà repartida a prorrateig, de manera que d’acord amb els números repartits la mateixa quantitat tindran els que entrin a primera hora que els que entrin últimament.

Les anteriors normes han estat dictades i seran posades en  pràctica, amb el bon anhel d'evitar les cues, i també, el cas enutjós que els uns poguessin comprar de tot i d'altres no trobessin res en qüestió de carns.

Aquesta Direcció prega a tots els compradors d'aquest districte que sàpiguen   adaptar-se a aquestes disposicions, les quals portades a terme amb la més  fidel interpretació regiran en benefici de tots.

EI Director.—A. Carbonell.

PROPER CONCERT BENÈFIC.

Com   vàrem apuntar uns dies enrere, el Sindicat d'Espectacles Públics-Secció    Professors d'Orquestra està portant a terme els darrers assaigs per un proper concert pro-Cuina Popular.

Avui podem ja avançar que la data fixada per la celebració d'aquest  acte magne és el  vinent diumenge dia 13, al matí i en el «Cinema Rambla».

Constarà el programa de 3 parts que es desgranaran de la faisó següent:

Orquestra de Corda, Cobla i Orquestra Simfònica,  compostes única i exclusivament de músics terrassencs àdhuc els directors.

Procurarem demà i dies successius donar altres noves al respecte.

Nota: Són pregats tots els Companys que han de prendre part en el Concert Benèfic projectat assisteixin a l'assaig general que tindrà lloc avui dimecres, dia 9, a un quart de 10 del vespre, en el Cinema Rambla.

NOTES DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

La Conselleria Municipal de proveïments autoritza als companys Senén Prat, Domingo Mussons, Antoni Piquer, Joan Torrents, Antoni Vidal, Claudi  Degà, els veterinaris Artemi Feliu i Agustí Budallés, per a formar part del control de l'Escorxador, perquè es puguin fer totes aquelles gestions necessàries que demanen del mateix Departament, a fi de regularitzar la bona marxa i evitar tots aquells abusos que en el mateix departament es podessin realitzar, com també se'ls autoritzava per a poder controlar els mercadals, com sigui, repartiment de  carn, i preus de tot gènere que es venen en els mateixos.

La Conselleria Municipal de Proveïments posa en coneixement al públic en general que la tarja de comprador aplicada  els mercadals serà imprescindible presentar-la per a comprar porc a les tendes.

No hay comentarios: