sábado, 24 de octubre de 2020

L’Acció, dilluns 14 de desembre de 1.936 pàg. 2

Nota d'Esquerra Republicana de Terrassa als milicians.

Esquerra Republicana crida a tots els camarades inscrits a la centúria que es troba a punt de sortir, que passin avui dilluns a les 10 del vespre, en les oficines de les milícies de la Casa del Poble, que se'ls indicarà l'hora que demà dimarts tenen de sortir en direcció a Alcanyiç.

El Comitè de Guerra d'Esquerra Republicana de Catalunya.

ASSOCIACIÓ D’EMPLEATS I TÈCNICS U. G. T. (Secció Alimentària). Convoquem a tots els nostres afiliats dependents del Ram d'Alimentació per l'Assemblea extraordinària que tindrà lloc en el nostre estatge social, carrer Manuel Azaña 90, demà dimarts dia 15 a dos quarts de deu de la vetlla amb el següent Ordre del Dia:

1.er Lectura i aprovació de l'acta anterior.

2.on Informe de la Junta.

3.er Necessitat de crear una delegació de rebosters confiters.

4-rt Precs i preguntes.

SINDICAT DE FLEQUERS U. G. T.

El company Blay Lao ha perdut el seu carnet d'afiliat a aquest Sindicat,  s'agrairà la seva devolució a aquesta Secretaria.

EL MITING DE L'UNIO DE COOPERADORS.

Regna gran entusiasme entreteniment Cooperatiu i simpatitzants de la nostra Ciutat per a assistir a l'acte d'orientació Cooperativista que tindrà lloc el proper dimecres dia 16 del corrent a les nou de la vetlla Teatre Alegria, en el que hi prendran part els següents oradors:

Ramon   Mas, de la Unió de Rabassaires.

Empar Coloma, de l'Agrupació Femenina Cooperativista.

Josep Soler, del P.O.U.M.

Pere Lozano, de la Cooperativa de Puigcerdà i membre de la CNT

Pere Ardiaca, del  P.S.U.C.

Miquel Mestre, President de la Federació de Cooperatives d’Espanya.

Per primera vegada en l’Historial de la Cooperació col·laboraran amb els homes representatius de la mateixa, companys d'organitzacions polítiques i sindicals que actuen intensament a favor del moviment Cooperatiu.

Ensems assistiran a l'acte, representacions de Sabadell, Rubí, Ullastrell, Badalona, Vic, Puigcerdà, etc., llocs on la Cooperació està adquirint proporcions inesperades i que en algun d'ells, s'han ja transformat en la Cooperativa Única  que ha substituït ja tots els intermediaris.

ACORD DE LA COMISSIÓ PERMANENT.

La Comissió del Consell municipal, en sessió ordinària de primera convocatòria celebrada el dia 25 de novembre proppassat, entre altres acordava adoptar el d'adreçar-se a la Conselleria de Seguretat Interior del Govern de la Generalitat de Catalunya, sol·licitant la supressió dels emblemes, i de canviar el nom de la Caserna de la Guàrdia Nacional Republicana, situada en el carrer d'Emili Soler d'aquesta localitat, qual nom hauria d'ésser substituït pel de «Caserna Lluis de Sirval».

I qual acord fou notificat en temps oportú a la Conselleria de Seguretat Interior del Govern de la Generalitat de Catalunya, als corresponents efectes.

CITACIÓ DE L'ALCALDIA.

Es cita a Antoni Gonzalez Giménez, per a que es presenti amb tota urgència al Negociat d'Estadística d'aquest Ajuntament per tal d’assabentar-lo d'un assumpte que l’interessa.

BARALLES EN DOINA.

El dissabte a la nit en una casa de tolerància d'aquesta ciutat, hi hagué un incident el resultat del qual, es troba al Dispensari en el guariment de una ferida contusa amb hematoma a la regió molar dreta a Josep Giménez de 32 anys que viu a la carretera de Rubí 234 i a Antoni Cadafalch de 29 anys, amb domicili ni carrer Francesc Layret 17. Aquest darrer presentava unes ferides incises a la cara i al braç esquerre a més d’una contusió a la regió sacra.

No hay comentarios: