martes, 27 de octubre de 2020

La Veu de Catalunya, 16 de desembre de 1.936, pàg. 2

ESCOLA INDUSTRIAL I D’ENGINYERS TÈXTILS DE TERRASSA.

Publicat el Pla d’Estudis vigent a l’Escola Industrial de Terrassa, ha estat disposat per la Comissaria que pugui ésser formalitzada la matrícula fins a darrers dies d’aquest mes.

El nou Pla consta de quatre anys d’estudis per a poder obtenir el Títol de Tècnic, i sis per a la d’Enginyer especialitzat en les seccions Tèxtil-Mecànic o Químic-Tèxtil. Els dos primers són comuns i junt amb el primer curs de l’especialitat tèxtil constitueixen els tres cursos del Politècnic bàsic, segons les directives del C.E.N.U.

Per a poder ingressar a l’Escola cal tenir 15 anys o complir-los abans dels exàmens, i tenir aprovat el Batxillerat Elemental o bé estudis equivalents  als anteriors. També podrien ingressar-hi els qui aprovin un curs d’ingrés.

Els alumnes que tinguin aprovades assignatures dels plans anteriors, o bé en altres centres oficials, poden ésser adaptats al nou pla, prèvia presentació del certificat i a judici de l’Escola. La Secretaria es posa a la disposició del públic per a resoldre les consultes i demandes particulars.

No hay comentarios: