miércoles, 7 de octubre de 2020

Front, 23 de novembre de 1.936, pàg 2

AVIS DE LA CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS.

Aquesta Conselleria te interès en fer constar que totes les noies i advertiments que es refereixen al proveïment, en el ram de l'alimentació, a la ciutat, que no vagin avalades pel segell del Comitè de Proveïments, són apòcrifs, per la qual cosa es recomana als comerciants i públic en general, s'abstingui d'acatar-les si no van proveïdes de dit requisit a fi d'evitar intromissions alienes als Departaments responsables.

CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEIMENTS.

(Secció de l'Alimentació)

Aquesta secció fa avinent a tots els comerciants i al públic en general; que degut a l'augment de cost que han sofert tots els articles es veu en el deure de posar una tassa a les mongetes cuites, el preu de venda de les quals a partir de la present data serà el següent:

Mongetes del carai, 0’50 i filaires a 0’55 pessetes la lliura.

ASSISTITS AL DISPENSARI MÈDIC.

A Joaquim Bercero, de 74 anys, domiciliat al carrer de Cervantes, 183, li fou apreciada una ferida incisa al polze esquerre, de la qual fou assistit.

A Joan Ruiz, de 21 anys i domiciliat al carrer del Pintor Viver, 33 li practicaren una cura per contusió al front, al braç i al dit petit de la ma dreta a conseqüència d'haver caigut d'un automòbil en marxa.

A Jaume Falguera, de 16 anys, del carrer de Sant Isidre, 32, el curaren d'una ferida contusa a la regió parietal esquerra per caiguda a la via pública.

A Salvador Icar, d'un any, fou assistit de cremades de primer i segon grau a la cara i pit que es produí a casa seva, Rambla d'Egara, 231, en abocar-se-li un pot d'aigua bullent, per sobre.

A Antoni Sànchez, de 20 anys, del carrer Marconi, 49, li fou practicada una cura al genoll esquerre, per contusió produïda per caiguda a la via pública.

DONATIU A L'ASIL BUSQUETS.

El Departament de Defensa ha fet lliurament a l'Asil Busquets, procedent de vàries requises efectuades a les estacions del ferrocarril, de mitja terça de tocino trinxat, una terça de vedella, una terça de costelles de tocino i una terça de botifarra.

DONATIUS REBUTS A LA CUINA POPULAR.

De Manuel Mir: 2'500 kg. de cansalada i un quilo de trinxat.

Del Socors Roig Internacional, 16 gallines.

ALS MILICIANS DE LA COLUMNA PEDROLA.

Tots els milicians de la Columna Miquel Pedrola, Grup Raduà que van venir a la nostra ciutat amb permís, han de presentar-se el proper dimarts dia 24, a les nou del matí, a l'Estació del Nord, per tal de marxar cap a Tiers.

Terrassa, 22 de novembre de 1.936.

CONVOCATORIA.

Per demà, a les cinc de la tarda, la Secció de Comerç del Departament d'Economia convoca una reunió a la que cal que hi assisteixi un representant de tots els magatzems de teixits de la localitat.

No hay comentarios: