domingo, 4 de octubre de 2020

L’Acció, divendres 20 de novembre de 1.936 pàg. 2

CIUTADANS QUE SON CRIDATS.

Es cita a Josep Torrentallé Montraveta, Valentí Nualart Riu, Ramón Grau Estany, Emili Nebra Muñera, Manuel Gonzalez Castelar, Francesc Pujol Monfort, Jaume Calzada Miquel, Carles Mach Brossa, Crescenci Amate Vicente, Silveri Rodríguez Sànchez, Angel Hernández Puentes, Antoni Alcaraz Salvador, Vicenç Palau Vilaró, Manuel Romero Martínez, Andreu Avel·lí Ballbé i Josep Ortiz Hernández, per tal de que demà dissabte, dia 21, de 9 a 1, es presentin, sens falta al Negociat d'Estadística (segon pis de Casa Consistorial) per a assabentar-vos d'un assumpte que els interessa.

EL SUBSIDI DELS MILICIANS.

La Junta de Seguretat d'aquesta ciutat, (Departament de Guerra) fa avinent a tots els familiars dels milicians que lluiten al front, que el proper diumenge dia 22 del corrent i d'acord amb l'horari i dies més avall esmentats, els seran satisfets els subsidis corresponents, sota presentació d'autorització signada pel milicià.

Es prega, no obstant aquesta nota, que si per causes superiors ens veiéssim en la necessitat d'ajornar els esmentats pagaments, el dissabte dia 21 i per mitjà de l'Emissora Ràdio Terrassa, ho farem públic.

Diumenge, de 9 a 1 i de 3 a 7, C. N. T.

Dilluns, de 9 a 1 i de 3 a 7 P. O, U. M.

Dimarts, de 9 a 1 i de 3 a 7 E. R. C i F. R. F.

Dimecres, 9 a 1, U. G. T. de 3 a 7, P. S, U, C.

Dijous, de 9 a 1, Milícies Pirinenques.

Per tal de no dificultar la tasca que pesa damunt d'aquest Departament i tal com ja hem dit en notes anteriors, es prega a tots els interessats vinguin el  dia assenyalat, ja que del contrari, ens veurem en la necessitat de no satisfer-les-hi fins a l’altra setmana.

SINDICAT DE CONTRAMESTRES «EL RADIUM».

Aquest Sindical en la passada Assemblea General va acordar que tots els seus afiliats tenen la obligació de treballar totes les hores extraordinàries que siguin necessàries per la fabricació d’articles destinats a guerra, sense que tinguin dret a cobrar cap augment de salari per aquest concepte.

NOTA DE LA F E T E (U. G. T.).

Per tal de procedir a la constitució de la secció de la F. N, E. C es convoca a tots els estudiants d'ensenyament superior (Escola Industrial i Institut) que simpatitzin amb la U. G. T., per a demà dissabte, dia 21, a les 5 de la tarda en el nostre local Cremat 27 pral.

Es prega l'assistència a tots els companys doncs cal que tinguin en compte que de no ésser sindicats no podran estudiar.

ARRIBADA A LA NOSTRA CIUTAT DE BACALLÀ, LLET CONDENSADA I SUCRE.

Sabem de bona font que demà el matí, arribarà a la nostra ciutat, un nou vagó de bacallà.

Aquesta menja, una vegada a la nostra ciutat, serà repartida entre tots els bacallaners de Terrassa, els quals per disposició del Comitè de Proveïments, l’hauran de vendre remullat. A cada bacallaner li serà entregat un fardell de bacallà.

Els restants fardells, seran entregats als comitès de les veïnes poblacions.

També se'ns diu que juntament amb aquest bacallà, arribaran 400 caixes de llet condensada.

Aquesta llet serà repartida a totes les tendes de la ciutat, amb el ben entès que en vendre's l'esmentada mercaderia, els comerciants hauran d'entregar els pots de llet oberts.

Finalment també podem dir que està en vies d'arribar a la nostra ciutat, un carregament de dos vagons de sucre.

No hay comentarios: