jueves, 29 de octubre de 2020

L'HORA NOVA - 17/12/1936, Pàgina 4 de 8

El nou Pla d’Estudis de l’Escola Industrial de Terrassa.

Publicat, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb data 1 d’aquest mes, el nou Pla d’Estudis vigent a l’Escola Industrial de Terrassa, ha estat disposat per la seva Comissaria, que pugui ésser formalitzada matrícula pels nous estudis, el termini de la qual finirà els darrers dies d’aquest mes.

El nou Pla vigent consta de quatre anys d’estudis per  poder obtenir el títol de tècnic i sis anys per a l’obtenció del títol d’enginyer especialitzat en les seccions Tèxtil Mecànic o Químic Tèxtil.

Els dos primers cursos són comuns als graus de tècnic i d’enginyer, i junt amb el primer curs de l’especialitat tèxtil, constitueixen els tres cursos del Politècnic bàsic segons les directives del C.E.N.U.

Per a poder ingressar a l’Escola aquells que aprovin un curs d’ingrés, la preparació per als exàmens de la qual pot ésser feta amb caràcter oficial dins la mateixa Escola, o bé amb caràcter lliure i examen de les assignatures.

Els alumnes que tinguin aprovades assignatures dels plans anteriors o bé en altres centres oficials, poden ésser adaptats al nou pla d’estudis, prèvia presentació del certificat corresponent i a judici de l’Escola.

La Secretaria de l’Escola es posa a disposició del públic per a respondre a les consultes i demandes particulars dels qui preveient la importància del nou pla, desitgin cursar els estudis que s’hi professen.

No hay comentarios: