viernes, 2 de octubre de 2020

Front, 19 de novembre de 1.936, pàg 2

 NO HI HA INSTRUCCIÓ MILITAR QUAN PLOU.

Amb motiu de la pluja han quedat suspesos per avui els exercicis d’instrucció militar. Si el mal estat del terreny no millora, demà tampoc n'hi haurà. Tan bon punt, però, el temps ho permeti, tornaran a ésser represos sense previ avís.

DONATIUS INGRESSATS A L'ASIL BUSQUETS.

Mig cabrit, un colom, una terça de vedella, deu quilos de patates i cebes, una lliura de sucre, dues cuixes de cabrit, mig quilo de vedella; dos paquets de carbó, mig quilo de carn, mig quilo de cafè í cent pessetes, donatiu de n’Andreu Camprubí.

NOU HORARI DEL RAM D'ALIMENTACIÓ.

A partir del proper, dissabte les botigues del ram de l’alimentació tindran obert, de 4.a 7 de la tarda. Aquesta mateixa disposició regirà en els mercats.

MESURA PREVENTIVA.

La Conselleria de proveïments ens fa avinent perquè ho advertim al públic en general, que en endavant la venda de carn quedarà reduïda a una lliura per comprador.

DISPENSARI MÈDIC.

El Dispensari Mèdic Municipal ha assistit d'una ferida contusa a l'extrem del dit xic de la mà esquerra que es produí amb una cadira del cotxe de Matadepera, a Víctor Vila Costa de 20 anys, domiciliat al carrer de Màrtirs del 6 d’octubre, núm. 28.

MIQUEL RODRÍGUEZ MARTÍNEZ, VÍCTIMA DEL FEIXISME.

Un altre camarada, ha caigut en la lluita contra el feixisme Miquel Rodríguez fou ferit de gravetat al front de Madrid, i avui ens ha arribat la nova de la seva mort a l'Hospital del Duque de Osuna, on fou traslladat i assistit.

Ens descobrim davant del seu cadàver,— un més dels molts que ens ha costat i ens costarà la lluita contra la barbàrie— i el seu record ens afermarà més en les nostres conviccions proletàries. Ajuntem sincerament el nostre dol al de la seva família.

ALS CAMARADES DE LA JOVENTUT COMUNISTA IBÉRICA.

Es convoca a tots els camarades de la J. C. I., per tal que es concentrin al local del Partit, Font-Vella, 40, a dos quarts d'onze del matí del vinent dissabte, dia 21 del corrent.

UN NOU DIARI DEL P. O. U. M,

Dilluns passat sortí s Girona el primer número del portantveu del nostre Partit a les comarques gironines "L’Espurna". Saludem amb goig l'aparició d'aquest nou òrgan de combat del nostre Partit, com a avantguarda de la revolució proletària.

FESTIVAL A PROFIT DELS HOSPITALS DE SANG.

Per divendres, dia 20, al Cafè Mundial, Topete, 95, es celebrarà un gran festival a les nou de la vetlla, en el qual la prendran part el Quartet Torres i la Rondalla Aragonesa.

D'INTERES PER ALS FAMILIARS DELS MILICIANS DEL NOSTRE PARTIT DESTACATS A QUICENA I TIERS.

Ahir al vespre arribà del Front d'Osca el cotxe que fa el correu setmanal, portant paquets i correspondència, que envien els milicians als seus familiars. Hom fa avinent que es poden recollir, cada  dia, de sis a vuit del vespre, del local del Socors Roig del P. O. U. M., Milícies Catalanes, 55.

No hay comentarios: