lunes, 5 de octubre de 2020

L’Acció, dissabte 21 de novembre de 1.936 pàg. 2

D'INTERÉS PELS CONDUCTORS DE VEHICLES.

Es fa avinent a tots aquells que els interessi proveir-se de la tarja de control de circulació, tarja que fins ara era feta a la secretaria de la presidència del consell, que d'ara endavant aquestes targes s'expediran als respectius sindicats de transports de les organitzacions obreres. La tarja, però, després deurà portar-se a l'Ajuntament on serà segellada convenientment.

El plaç d'adquisició ha estat prorrogat fins el 30 de l'actual mes.

UNA REPRESENTACIÓ DE L’AJUNTAMENT ASSISTIRÀ A L'ENTERRAMENT DE DURRUTI.

Demà al matí, el nostre Ajuntament assistirà a l'acte de l'enterrament del gran lluitador sindicalista, mort a Madrid traïdorament, Bonaventura Durruti.

LA FESTA D'AQUESTA NIT A LA COOPERATIVA «ELS AMICS».

Aquest vespre, tal com anunciàrem ahir, es celebrarà una simpàtica festa benèfica a la Cooperativa de Consums «Els Amics».

Hi prendrà part el quartet Torres, en col·laboració de la Rondalla del Centre Aragonés.

Com a final de festa, la secció infantil de la Cooperativa executarà uns passatemps força agradosos.

CONSELLERIA MUNICIPAL DE PROVEÏMENTS (Secció Alimentació).

Es prega a totes les persones que hagin d'acudir a les oficines d'aquest departament municipal, secció alimentació, per tat d’informar-se de quelcom o altres assumptes relacionats amb el mateix, que poden fer-ho tots els dies de 10 a 12 del matí i de 5 a 6, de la tarda.

Fora d'aquestes hores, molt a contracor dels components d'aquesta secció, les persones que sol·licitin alguna entrevista no podran ésser ateses.

EL BON RESULTAT D'UNA FESTA BENÈFICA.

Aquest matí ha estat entregada al Comitè de Guerra, la quantitat de 902’45 pessetes. producte de la festa que es celebra anit al Cafè Mundial, i en la qual hi prengueren part els elements de la Rondalla del Centre Aragonès i el quartet Torres.

NOTA DEL SINDICAT AGRÍCOLA COOPERATIU DE RABASSAIRES DE TERRASSA.

Assabenta als seus associats que des d'avui dia 18 del corrent, comentaran a entregar-se els Carnets de soci, a les Oficines del Sindicat Màrtirs del 6 d'Octubre, 40 (abans St. Quirze). Tots els associats tenen l’obligació de portar una fotografia per incloure-la al Carnet. Hores d'Oficina: Tots el dies de 8 a 10 del vespre, i diumenge de 10 a 1 del matí.

PENYORA A UN FARMACEUTIC.

La Junta de Seguretat local, Departament d'Investigació, ha imposat una penyora de mil pessetes a un farmacèutic d’aquesta ciutat, per haver-se comprovat que els preus dels específics eren més elevats que els taxats.

Aquesta quantitat s’ha fet efectiva aquest matí, en el susdit Departament.

GESTA LLOABLE.

El nostre conciutadà Jaume Meya, ha fet donació de la quantitat de cent pessetes, que Paula Gilbert i família residents a Paris, li han enviat perquè en nom seu fos donada al nostre Hospital de Sang.

Es molt digne de lloança i de regraciar la gesta d'aquesta família, que tot i lluny de la nostra terra tenen un record pels nostres ferits i ho demostren de la manera que els es possible fer-ho.

LA VENDA DE CARN.

La Conselleria Municipal de Proveïments, posa en coneixement dels Venedors de carns que sols poden vendre a cada client, la quantitat màxima d'una lliura de carn.

No hay comentarios: