lunes, 5 de octubre de 2020

Front, 21 de novembre de 1.936, pàg 2

DE LA MORT DE DURRUTI.

El Consell Municipal assistirà oficialment a l’enterrament del dirigent de la C. N. T., Bonaventura Durruti, quin acte tindrà lloc demà el matí a Barcelona.

TELEGRAMES DE CONDOL PER LA MORT DEL CAMARADA DURRUTÍ.

Consell Municipal a Comitè Regional C. N. T. Caigut en la lluita contra els criminals feixistes el ferm lluitador, camarada Durruti, fem nostres els seus anhels de Llibertat. Avant per la Revolució;

  El  President,  Figueres.

Consell Municipal a Comitè Nacional C. N. T. — Retem tribut a la memòria del coratjós lluitador i gran cabdill, camarada Durruti, calgut en la lluita contra els traïdors que volen esclavitzar el poble treballador. Avant per la Revolució.  Visca la llibertat.

— EI  President,  Figueres.

Consell Municipal a F. A. I.— En la, lluita contra els criminals i traïdors, Durruti ha mort. Un altre heroi per la causa del poble. Que el seu coratge ens guiï fins a l'aixafament total del feixisme. Avant per la Revolució.

— El  President,  Figueres.

Consell Municipal a Conseller de Defensa de la Generalitat. — En aquestes hores d'emoció per la mort del camarada Durruti, us enviem el nostre pregon sentiment i incondicional adhesió. Visca la llibertat.

  El  President,  Figueres.

Companys del Comitè de la F. A. I.  — Barcelona  — La mort gloriosa del camarada Durruti, és un exemple a imitar i seguir. Tots per la causa del poble.    Per la Junta de Seguretat de Terrassa: per la U. G. T., Jaume Artola, per la F. A.I., Pere Alcocer; per E. R. C, Rafel Vilaplana; Pel S. R. C, Jaume Massana; pel P. O. U. M., Pere Boleda; per la C. N. T., Sebastià Badia; Per la F. R. F., Pere Ballet; per A. C. R., Ignasi  Aliguer. 

Partit Obrer Unificació Marxista a Federació Anarquista Ibèrica. — Barcelona. Camarades: En ocasió mort Durruti, refermem unitat proletària i confiança triomf revolució.

Partit Obrer Unificació Marxista a Confederació Regional Treball. —  Barcelona. Camarades: Sentim vivament mort Durruti defensant victòria final proletariat. Avant per la revolució i unitat proletària.

D'INTERES PELS CONDUCTORS D’AUTOS.

Es fa avinent als que desitgin posseir la tarja de control de conducció de vehicles, que aquestes es faciliten als Sindicats de Transports U. G. T i C. N. T., havent-se, però, de portar a signar a la Conselleria Municipal. El termini que finia avui, queda prorrogat fins el dia 30 del corrent.

METGES DE TORN PER AL DIA DE DEMA.

Domènec, de 8 a deu. Duran,  de deu a dotze. Ferrer, de dotze a dues. Maturana  de dues a quatre. F. Maturana de quatre a sis. Palet de sis a vuit.

NOTA PREGADA DE LA CONSELLERIA DE PROVEÏMENTS.

Aquesta Conselleria, contestant a la nota donada ahir des de les planes d’”El  Dia" per compte de l'Associació d'Empleats i Tècnics (U. G. T.), ha de fer públic que en les actuals circumstàncies lamenta l’actitud adoptada per aquell organisme sindical, el qual, passant per damunt d’aquesta Conselleria Municipal, es permet donar notes que entorpeixen la vida normal de la ciutat.

DISPENSARI  MÈDIC.

En aquest centre benèfic ha estat assistida Remei Tudó, de deu anys i amb domicili al carrer Enric Fontbernat, 57, d'una ferida incisa al munyó dret.

UNA PENYORA A UN FARMACÈUTIC.

La Junta de Seguretat Local, Departament d'Investigació, ha imposat una penyora de mil pessetes a un farmacèutic d'aquesta ciutat, per haver-se comprovat que els preus d'específics eren més elevats que els taxats.

Aquesta quantitat s'ha fet efectiva aquest matí en el susdit Departament.

RECAPTACIÓ DE CONTRIBUCIONS.

Es recorda novament que la recaptació de la Contribució corresponent el quart trimestre d'enguany, s'està cobrant tots els dies feiners de nou a dotze del matí (dissabtes inclusius) en el local de la Recaptació, Puignovell, 13.

No hay comentarios: