miércoles, 7 de octubre de 2020

Front, 24 de novembre de 1.936, pàg 2

CÈDULES PERSONALS.

Es recorda novament que les cèdules de l'any corrent, s'estan despatxant tots els dies feiners (dissabtes Inclusius) en l'Oficina recaptadora, instal·lada al carrer de Puignovell, núm. 13 i hores de 9 a 12 del matí.

DESAPAREGUT DEL SEU DOMICILI.

El noi d'onze anys, Josep López Sánchez, ha desaparegut del seu domicili del carrer de Fermí Salvoechea, núm. 81.

SORTIDA DE MILICIANS.

Aquest matí, a dos quarts de deu, han sortit de la nostra ciutat per l’Estació del Nord, 40 milicians del nostre Partit, que s'han afegit a un tren de milicians de diferents organitzacions que van a reformar les nostres posicions del front d'Osca. Els nostres milicians s'incorporaren a la columna Miquel Pedrolo.

MILICIES PIRENENQUES.

Es prega a tots els familiars que hagin de trametre algun paquet o correspondència als milicians de la localitat enrolats a les Milícies Pirinenques, poden portar-ho per tot avui, al local de la Casa del Poble, segon pis, on estan instal·lades les oficines de dites Milícies, fins a les deu de la nit, per a marxar dem en els sectors d'Olot i Figueres.

A més, avisem a totes les persones de dites Milícies autoritzades pel cobrament, que poden passar el vinent dijous, dia 20, per la Conselleria de Defensa (Departament de Guerra) d'aquesta ciutat.

DONATIUS REBUTS A LA CONSELLERIA D'AJUT.

(Corresponents a la setmana del 16 al 21 del corrent) 

Conselleria Economia (Secció Institut Industrial), 1.500 ptes.; Unió Comercial Industrial, 500; Pere Pascual, 6; Caixa d’Estalvis, 500; Eduard Noguera, 70, i Junta de Seguretat,  500. Total  3.076 ptes.

DEL FESTIVAL PRO-HOSPITALS DE SANG CELEBRAT AL CAFÈ MUNDIAL

El proppassat divendres es celebrà l'anunciat festival pro Hospitals de Sang al Cafè Mundial, amb un èxit extraordinari de públic, el qual èxit no és d'estranyar degut al fi humanitari de la vetllada.

Tant els components de la rondalla aragonesa com els del quartet Torres estigueren encertadíssims i foren premiats amb xardoroses ovacions.

L'import recaptat, que passa íntegrament als Hospitals de Sang, suma la quantitat de 902'45 pessetes.

INSTITUT DE SEGON ENSENYAMENT.

Es fa avinent que resta obert un nou termini de matrícula oficial per a tots els cursos fins el dia 30 de l'actual inclusiu. La matrícula s'efectuarà en les mateixes condicions anunciades anteriorment i tindrà solament caràcter provisional.

El curs s'obrirà oficialment el dia primer de desembre vinent, adaptant-se el pla d'estudis fixat a proposta del Consell de l'Escola Nova Unificada.

AVÍS ALS ALUMNES.

Es notifica als alumnes Joan Cruz Gaspar, Pere Martí, Josep Rosell Adell, Francesc Vilà Gibert, Vicens Gonzalez Montes i Domènec Tomàs i Pérez, els quals els manquen alguns documents per a completar llur matrícula, que deuran presentar dits documents fins el dia 30 del corrent a la Secretaria d'aquest Centre, de 10 a 12 del matí.

Llurs documents són: certificat de revacunació, partida de naixement i certificat del sindicat el qual estan afiliats llurs pares especificant que són persones addictes al règim i jornal que com a treballadors perceben.

AUDICIÓ DE SARDANES.

El   "Foment de la Sardana" d'aquesta ciutat ha organitzat per diumenge vinent, dia 29, una audició de sardanes a benefici dels Hospitals de Sang de la nostra ciutat. Donarem més detalls en endavant.

DIVORCI.

S'ha concedit divorci per mutu dissentiment al matrimoni Esteve Cardona Parera amb Arcàdia Sancho Orpí.

No hay comentarios: