miércoles, 7 de octubre de 2020

L’Acció, dimarts 24 de novembre de 1.936 pàg. 2

ADVERTENCIA DEL COMITÈ DE PROVEIMENTS.

EI Comitè de Proveïments, ens ha manifestat que no donem a la publicació cap nota que faci referència al proveïment de la ciutat, si és que aquesta nota no va avalada amb el segell d'aquell Departament, doncs així s'evitaran les intromissions d'altres departaments i organismes.

DISPENSARI MÈDIC.

Durant el passat diumenge curaren al Dispensari les següents persones:

A Joaquim Beraro, de 74 anys, domiciliat al carrer Cervantes, 183 el qual de resultes d'una caiguda que sofrí, es produí una ferida incisa al colze esquerre.

Joan Ruiz, de 21 anys, domiciliat al carrer Pintor Viver, 33. Aquest presentava una contusió al front i altres ferides a la mà dreta i el braç esquerre, produïdes en caure d'un cotxe a la Plaça de la República.

—També fou curat Jaume Falguera, de 16 anys.

I el nen Salvador Icard, d'un any, domiciliat a la Rambla d'Egara, 231. Aquest infant presentava cremades en diverses parts del cos, produïdes en caure-li a sobre un pot d'aigua bullint.

SARDANES PER A DIUMENGE.

El «Foment de la Sardana» d'aquesta ciutat ha organitzat per diumenge vinent dia 29, una audició de sardanes a benefici dels Hospitals de Sang de la nostra ciutat. Donarem detalls més endavant.

HAN ARRIBAT TARONGES.

Aquest matí han arribat a la nostra ciutat, procedents de Valencia, sis vagons de taronges i un de mandarines.

Aquesta fruita serà repartida entre els comerciants de la localitat, els quals començaran a vendre-la tot seguit.

PARELLA QUE ES DIVORCIA.

Ahir fou concedit el divorci als conciutadans, Esteve Cardona i Parera j Arcàdia Lando i Urpí.

El divorci es concedí pel procediment de mutu dissentiment, i la tramitació del mateix, es portà a terme amb gran rapidesa.

ALS MILICIANS DE LA COLUMNA JOAQUIM MAURIN.

Tots els milicians del segon batalló de la Columna Joaquim Maurin que lluiten al front de Madrid i que són a la nostra ciutat amb permís s’hauran de presentar demà a dos quarts de tres de la tarda al local del P. O. U, M. Fontvella, 40.

CÈDULES PERSONALS.

Es recorda novament que les cèdules de l'any corrent, s'estan despatxant tots els dies feiners (dissabtes inclusius) en l’oficina recaptadora, instal·lada al carrer de Puignovell n.º 13 i hores de 9 a 12 del matí.

NOU DESAPAREGUT.

Els pares de l’infant d'onze anys, Josep López Sànchez, han denunciat a la Comandància Municipal, la desaparició del seu fill, el qual falta del seu domicili, carrer Fermi Salvoechea, 81, des de fa uns dies.

EL PREU DE LES MONGETES CUITES.

Aquesta secció fa avinent a tots els comerciants i al públic en general que degut a l'augment de cost que han sofert tots els articles, es veu en el deure de posar una taxa a les mongetes cuites, quin preu de venda a partir de la present data, serà el següent:

Mongeta del carai i filaire a 0’50 pessetes la lliura.

Mongeta de careta a 0’55 pessetes la lliura.

EN LLIBERTAT.

Aquest matí ha estat posat en llibertat, un individu anomenat Josep Herrero i Martínez, el qual fou detingut dies passats per haver comés diversos actes immorals en plena via pública.

No hay comentarios: