viernes, 23 de octubre de 2020

Front, 12 de desembre de 1.936, pàg 2

EL GENERAL VILLALBA A TERRASSA.

A les vuit d'aquest matí ha arribat a la nostra ciutat el general Villalba, cap de la segona divisió. Acompanyat del primer Conseller del Consell Municipal, Sr. Jaume Figueras ha visitat la caserna de l'edifici dels ex-Escolapis on ha estat complimentat pel Comandant Escurra.

Després de visitar totes les dependències del quarter ha reunit als joves mobilitzats que hi presten servei als quals ha dirigit una al·locució.

Molt ben impressionat per l'organització que ha observat i per les atencions a ell tributades ha marxat, a les deu, en direcció a Granollers.

TROBALLA MACABRA.

Prop del Cementiri de Rubí foren trobats dos cadàvers, per uns veïns d’aquell poble: Identificats resulten ésser Just Vigo i Josep Fité, domiciliats també en aquella localitat.

El Jutjat de Rubí ha començat les diligències oportunes per aclarir el fet i ha cursat al Jutjat de Terrassa tots els tràmits efectuats per instruir, el corresponent expedient.

PRÓXIMA OBERTURA DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA.

El proper dilluns, dia 14, tindrà lloc l’obertura del curs 1.936-1.937.

L'Escola Municipal de Música començarà a funcionar al nou edifici emplaçat al carrer Pantà, cantó Pau Iglésies, local excel·lent, habilitat per a la mateixa, i on podran donar-s’hi els ensenyaments de tan bella art amb majors rendiments i amb major eficàcia.

Es el que advertim per a coneixement dels interessats i dels terrassencs en general.

HA ESTAT TROBAT UN CARNET D'IDENTITAT.

Ha estat entregat a la nostra Redacció un carnet d'identitat de l'Assegurança de Maternitat i Retir Obrer, a nom de la companya Mercè Fàbregas Maimí, d'ofici esborradora. La interessada pot passar-lo o recollir per la nostra Redacció, Alagorda, 21.

DE MOLT INTERÉS PER ALS PARES ADOPTANTS.

Per tal de parlar i prendre acords sobre el Decret de la Conselleria de Justícia de la Generalitat sobre la regulació dels Drets de Pàtria-Potestat dels pares adoptants, el proper diumenge, dia 13, a les tres de la tarda tindrà lloc una reunió a la Casa del Poble, en la que hi assistiran representants de diverses poblacions de la nostra terra.

DISPENSARI MÈDIC.

El nen Josep Hernández, de 10 anys fou auxiliat al Dispensari Mèdic Municipal d'una ferida incisa-contusa amb arrencament del cuir cabellut a la regió parietal, produïda per una cossa que li propinà una vaca.

Una vegada assistit fou tornat al seu domicili carrer de l’Agricultura, 100.

LA TARJA DE COMPRADOR.

Es recomana a tots els posseïdors de la Tarja de Comprador, tinguin interès de posar en les mateixes el seu nom i domicili, doncs, d'aquesta forma es facilitarà, en cas de pèrdua, la devolució de la mateixa, evitant-se que elements desaprensius s'aprofitin per aquesta circumstància, d'acumular targes que no són seves.

No hay comentarios: