lunes, 12 de octubre de 2020

Front, 2 de desembre de 1.936, pàg 2

SETMANA DE LA CREU ROJA.

Tal com s'ha vingut anunciant, aquesta nit tindrà lloc al Teatre del Poble, i formant part dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Creu Roja, la sessió de teatre a càrrec del Grup Germanor, qui amb la col·laboració de les actrius de la capital Maria Callejas i Antònia Prats, junt amb la desinteressada aportació d'Antònia Gutsems de la localitat, representarà el drama de Ventura de la Vega, "Bruno el Tejedor" i l'aplaudida comèdia de Joan Coca, “Gent d'ara”.

Abans de començar la representació el nostre volgut company, l'infatigable doctor Joan Paulís, dissertarà sobre el tema, "Gestos de amor y de sangre de la Cruz Roja".

Per les sessions de cinema de dijous a l'Alegria, s'ha confeccionat un interessant programa, en el qual, tindrem ocasió d'admirar la gràcia i comicitat dels famosos còmics, Whecler i Woolsey en la comèdia dialogada en espanyol "La viuda negra", i com a base de programa es presentarà la gran revista musical parlada en espanyol "Broadway Melody", interpretada por Eleanor Powell, Robert Taylor i Una Merkel. Completarà el programa el reportatge "La marcha del tiempo”, i el dibuix "Mickey en Aràbia”.

Se'ns comunica que per a millor, comoditat del públic les oficines de la Creu Roja, Arquímedes, 263, ï com a cas especial, amb motiu de la Setmana de la Creu Roja, estaran obertes permanentment de 9 del matí a 9 del vespre, podent-s'hi, a les hores indicades, fer tota classe de donatius i adquisició de segells.

ASSISTITS PER CAIGUDES.

Per caigudes a la via pública han estat assistits al Dispensari, Mercè Hernández, de 17 anys i Manuela Layunta, de 64. La primera presentava forta, contusió al colze esquerre. A l'altre se li aprecia la fractura de l'húmer esquerre.

INSTITUT DE 2ª ENSENYANÇA.

Resta prorrogat el termini de matrícula fins el dia 5 dels corrents inclusiu, de 10 a 12 del matí. Serà necessària per a la inscripció la presentació del Carnet Sindical (F. N. E., C U. G. T.) o (Consciències lliures C. N..T.) Els alumnes que s'hagin matriculat deuran presentar el Carnet a la Secretaria fins el dia 5 dels corrents; en cas de no presentar-lo els serà anul·lada la matrícula.

Obertura de curs. — El Curs Oficial començarà el dia 7 dels corrents. Prèviament serà exposat al tauler d'anuncis d'aquest Centre, l’horari que regirà amb caràcter provisional.

LLISTA DE LLIBRES REBUTS PELS BOY-SCOUTS DE CATALUNYA.

Josep Comelles, un llibre.

Germanes Riba,20"Studis".

Isidre Vives, 12 llibres.

Assumpció Serra, 4 novel·les i una bandera catalana.

Una antifeixista, 4 revistes.

Un antifeixista, 74 novel·les.

Ramon Bofill, 4 llibres.

Un antifeixista, 11 revistes.

Un nen amb el puny enlaire. 15 revistes.

X. X.,100 setmanaris.

X. X., 10 llibres.

Paquita A., 10 revistes.

Pau Puig; 55 revistes i un impermeable.

AQUELLA PAU FAMILIAR.

En el Dispensari Mèdic Municipal ha estat assistida Roser González, de 22 anys, natural d'Almeria i domiciliada al carrer de Jodis, 97, de fortes, contusions a la cara que li produí el seu marit en una violenta discussió de raons molt contundents. Aquest fet ha estat denunciat al Jutjat Municipal.

UNA INNOVACIÓ PER A REMEIAR ELS ABUSOS DELS MERCATS.

La Conselleria de Proveïments, per tal d'evitar en el possible les aglomeracions i abusos que s'han vingut produint aquests darrers dies on els mercats, han confeccionat, unes targes de Comprador què solucionaran en part el problema del proveïment de queviures.

Aquestes targes, que van totes segellades per dit Departament, seran repartides seguidament, una per família, pels vigilants nocturns, i sense elles no serà permesa l'entrada als mercats, evitant-se així que una, sola família enviï a les cues tres o quatre dels seus components amb el consegüent acaparament de productes i molèsties als altres compradors. No serà possible tampoc entrar al mercat vàries vegades ja que el marge de dites targes consten els dies del mes que seran convenientment taladrats a l’entrada.

REPRESENTACIÓ TEATRAL BENÈFICA.

Divendres a la nit i a benefici de la Creu Roja, tindrà lloc al Teatre del Poble la representació per la secció artística de la Fraternitat Republicana, de l'obra d'en Santiago Rossinyol “La Mare".

CRIDAT A PRESENTAR-SE.

Es prega al ciutadà Rafael Moncada, obrer de construcció de l’aeronàutica de Getafe que actualment es troba a la nostra ciutat es personi de sis a vuit a la Conselleria d'Assistència d'aquest Ajuntament per un assumpte important.

No hay comentarios: