miércoles, 14 de octubre de 2020

La Veu de Catalunya, 3 de desembre de 1.936, pàg. 6

Es creada a Terrassa la Junta de Defensa Passiva de la població civil.

Es reuní en el local de la Comissió Municipal de Sanitat, la Junta de Defensa Passiva, de la població civil, contra els atacs aeris i la guerra química. Per a constituir la dita Junta foren designats els següents companys:

President Jaume Figueres, president del Consell Municipal; president efectiu, Francesc Palau, conseller-regidor de Sanitat; vicepresident, Jaume Trias, conseller regidor d’Obres Públiques; secretari, Joan Montfort, conseller regidor de Sanitat; vocals: Maurici García i Escurra, cap militar; Joan Paulís, delegat de Sanitat; Lluis Sapés, enginyer municipal; Melcior Vinyals, arquitecte municipal; Salvador Vallès, químic farmacèutic del Laboratori Municipal; Mini Mestres, President del Consell Tècnic del Sanatori Mèdic Quirúrgic; Josep Cardús, president de la Junta local de la Creu Roja; Antoni Mestren, president del Consell Local de Boy Scouts; Francesc Matarrodona, cap dels Serveis Tècnics de Ràdio Terrassa. I un company pendent de designació pel Comitè de Guerra de la ciutat.

Oportunament serà assabentada la població civil de les mesures que per a la seva defensa contra els atacs aeris han estat preses per la Junta. I en interès de tots, espera que les seves consignes seran ateses convenientment.

No hay comentarios: