jueves, 1 de octubre de 2020

L’Acció, dimecres 18 de novembre de 1.936 pàg. 2

 

DEMÀ ALS MERCADALS VENDRAN  BACALLÀ  REMULLAT.

Demà dijous, els Mercadals de la Independència i del Triomf obriran llurs portes a les 5 del matí però només en la secció de peixateria, a fi que es pugui realitzar la venda de bacallà remullat als següents  preus: 

Morro a 1’40 ptes; ventresca a 1’30; penca amb cua 1’10, la lliura.

Els demés llocs de venda tindran l'horari de Costum.

Aquestes hores extraordinàries de venda a les   peixateries serà solament demà.

AL CAFE MUNDIAL, UN FESTIVAL ANTIFEIXISTA.

El pròxim divendres, dia 20, a les 9 de la vetlla, en el Café Mundial, (Topete, 95.)  tindrà lloc un interessant festival a profit de les milícies, prenent-hi  part el Quartet Torres i la Rondalla del Centre Aragonés.

El festeig anirà a profit dels hospitals de sang.

IMPORTANT SERVEI DEL COMITÉ INTERNACIONAL DE LA CREU ROJA DE GINEBRA.

Dies passats publicàrem la següent nota que en va ésser facilitada pel Comitè Local de la Creu Roja.

El «Comitè internacional de la Creu Roja, de Ginebra» ha establert a Barcelona un important servei per facilitar gratuïtament noticies de les persones que es trobin en territori espanyol dominat per un o altre bàndol.

Com queda exposat, aquest servei és absolutament gratuït i es fa per mitjà de la Central de la Creu Roja establerta a Ginebra, la que funciona amb tota  perfecció.

Amb l'objecte de donar facilitats i instruccions a tots els ciutadans de Terrassa i del seu Districte als que pugui  interessar el servei esmentat anteriorment, tots els dies de treball de 7 a 8 del vespre i els dissabtes de 5 a 8 de la tarda podran dirigir-se a la Secretaria del Comitè Local de la Creu Roja (Arquímedes 263) on seran degudament atesos.

Actualment ens comunica l'esmentat Comitè Local que en atenció als nombrosos ciutadans que acudeixen a utilitzar l’esmentat servei i amb el fi de no molestar a aquests amb llargues i naturals esperes produïdes per les aglomeracions, donada la importància del servei de referencia, ha quedat establert el següent horari en substitució del anterior: dies de treball, de 7 a 8 del vespre. Dissabtes de 10 a 1 del matí i de 5 a 8 de la  tarda.

ELS ASSISTITS AL DISPENSARI.

Ahir curaren al Dispensari a Antoni Pubill de 21 anys, domiciliat al carrer Infant Martí, 114. Presentava erosions a la mà dreta. 

També fou assistit per presentar ferides tallants a l’índex de la mà dreta, Genoveva Nebot de 15 anys domiciliada al carrer Pardo Bazán, 118.

Per haver estat mossegat per un gos també foren curades al Dispensari dues persones més.

Una d’elles, anomenada, Vicenç Moya, de 24 anys, domiciliat a la carretera de Rellinars, 70.

I l'altre, de nom Joan Cardellach, de 21 any, amb domicili al carrer Giner de los Ríos, 110.

LES MONGETES DEUEN VENDRE'S CUITES I EL BACALLÀ REMULLAT.

El Comitè de Proveïments de la nostra ciutat, posa en coneixement a tots aquells comerciants que siguin posseïdors de mongetes i bacallà, que aquests gèneres solament podran ésser venuts de la següent forma: 

Les mongetes hauran d'ésser cuites i el bacallà remullat. 

Els que no s’atenguin a aquestes ordres, i venguin el bacallà sec i les mongetes crues, se'ls passarà a requisar-se'ls tots els seus queviures.

No hay comentarios: