lunes, 26 de octubre de 2020

Front, 16 de desembre de 1.936, pàg 2

NOTA DEL CONTROL DE PROVEÏMENTS DE L'ESCORXADOR I MERCATS.

Aquest Control, sobre el qual cau la responsabilitat de la bona marxa de les normes de distribució en els mercadals de la nostra ciutat, sempre d'acord amb el company Conseller de Proveïments, creu , oportú fer públic la següent nota:

Amb l'experiència facilitada per la forma com va ésser feta l'ordenació de l'entrada del Mercat del Triomf el passat dissabte, ha quedat demostrat que, en part, fou una solució per evitar les excessives aglomeracions innecessàries de públic i també les dues, en molts casos injustificades.

El proper dissabte imperarà el mateix sistema, però amb una sola diferència que els compradors en lloc de restar, mitja hora en el Mercat, podran restar-hi tres quarts d'hora.

El passat dissabte sorgí alguna dificultat en els torns de darrera hora amb motiu d'haver estat reparada la carn a igual quantitat per totes les aules distribuïdores. Aquestes deficiències han estat corregides i en dies successius, el públic podrà tenir la persuasió de que el repartiment serà fet amb l'exactitud més estricta.

A conseqüència dels raonaments exposats i amb el màxim interès de servir als ciutadans, aquest Control fa avinent que demà dijous i demà passat divendres, en el Mercat del Triomf (Sant Pere) seran facilitats els números d'entrada com en la setmana anterior.

CRIDADA A COMPARÈIXER.

Es prega a Na Isabel Beyle i Pagès, Mestressa Nacional, resident accidentalment en aquesta ciutat el domicili de la qual s'ignora, que passi per la secretaria particular de l'Alcaldia per assabentar-la d'un assumpte d'interès.

CANVI DE LOCAL.

La Cambra Oficial del Comerç i Indústria d'aquesta ciutat, notifica a tots els seus electors i públic en general que a partir d'aquesta data han quedat establertes les seves oficines al Raval de Fermi Galan núm. 20, primer pis (edifici de la Caixa de Pensions per a la Vellesa i d'Estalvis), les quals, a les hores de costum estaran obertes al públic.

DONATIUS REBUTS A LA CUINA POPULAR.

La Cuina Popular ha estat afavorida pels tants per. cent que es detallen de les factures que tenien per cobrar els segons comerciants:

Cinc per cent d'A. i P. Estranger 3 per cent, Miquel Cuguero;  5 per cent, Josep Boada; 3 per cent, Casa Penya; 0’15 per cent, de Ramon Carreras, 5 per cent, de Miquel Reig; 10 per cent. Vda de Pere Font, i 10 per cent, de L. Gibert.

PENYORAT.

Per disposició de la Conselleria de Proveïments, ha estat penyorat amb 200 pessetes en Ramon Carreras, propietari d'una tocineria situada en el número 3, de la Plaça del 16 febrer. El motiu és l'haver infringit les disposicions dictades per aquella Conselleria.

DONATIUS REBUTS A LA CONSELLERIA DE SANITAT.

Lo Conselleria Municipal de Sanitat ha rebut de la Direcció del Banc Comercial de Terrassa, la quantitat de 900 pessetes amb destí al Sanatori Mèdic Quirúrgic, més cent pessetes en compra de segells destinats a l'ajut a l'obra sanitària.

Dita Comissió Sanitària, també ha rebut dels empleats del mateix Banc, la quantitat de 412'50 pessetes destinades al Sanatori, i 350 pessetes pel segell sanitari.

El gest elogiable d'aquesta entitat bancària és de creure que tindrà molts seguidors.

No hay comentarios: