sábado, 31 de octubre de 2020

L’Acció, dijous 17 de desembre de 1.936 pàg. 2

UNIFICACIÓ DELS SOUS MÍNIMS DELS SINDICATS DEL FABRIL I TÈXTIL C.N.T.- U.G.T

Els Sindicats Fabril i Tèxtil C.N.T - U.G.T., atenent-se a les necessitats presents d’intensificació de la producció de Filatura de llana i interpretant la necessitat de anivellar econòmicament i d’una manera unitària a fi de subvenir les necessitats més apremiants dels treballadors d’aquesta secció, que estan retribuïts d’una manera molt diferent, acorden, que a partir del 14 del corrent, s’apliquin els següents sous: Homes 70 pessetes i dones 50 pessetes, deixant de cobrar les hores extraordinàries. Queden exceptuats tots els que en l’actualitat tinguin un sou superior a l’esmentat.

Aquest acord que s’aplicarà per aquesta setmana tindrà d’ésser revalidat per una Assemblea de treballadors que es celebrarà el diumenge proper a les 11 del matí en el Saló Catalunya.

NOTA DE LA F.E.T.E. (U.G.T.).

Aquesta sindical posa en coneixement dels seus afiliats i simpatitzants que en el seu local, Cremat, 27, se’ls facilitarà una fitxa o full d’informes a tots els que estiguin disposats a donar allotjament a un o uns infants i adults procedents de Madrid.

Necessitem amb una tota urgència saber el nombre d’allotjats que podem tenir a la nostra ciutat entre els afiliats o simpatitzants de la nostra organització sindical.

També recordem que la subscripció Pro-Madrid continua oberta esperant l’aportació de tots els companys sense excepció.

Companys: es les actuals circumstàncies no manqueu al vostre deure.

REUNIÓ DEL SINDICAT AGRÍCOLA DE RABASSAIRES.

Diumenge dia 20 del corrent tindrà lloc una reunió general, a les 9 del matí en el local del cinema Doré, del Sindicat Agrícola Cooperatiu de Rabassaires, amb el següent ordre del dia:

Lectura i aprovació del acta anterior.

Lectura i aprovació reglament.

Projectes a realitzar:

a) Granja.

b) Cooperació vinicultora.

c) Distribució de productes.

Provisió dels càrrecs de Junta.

Precs i preguntes.

Nota: Per a l’entrada a l’Assemblea, és indispensable l’exhibició del carnet de soci.

L’HORARI DEL MERCADAL DE LA INDEPENDÈNCIA.

Es fa avinent a tots els ciutadans que al mercadal de la Independència, regeix tot idènticament com el dissabte passat.

ATROPELLAMENT.

Aquest matí a la carretera de Montcada el cotxe de la Tintoreria Doré amb matrícula número 46.843 B ha atropellat la nena de 9 anys, Isabel Sánchez Ruiz, produint-li fractura del fèmur esquerre, i excoriacions diverses a la cara i genolls. Ha estat curada al Dispensari Mèdic.

UN ALTRE BRASER QUE FA ESTRALLS.

El nen de tres anys, Miquel Jordan que viu al carrer de Linneu 52, ha caigut al braser produint-se cremades de segon i tercer grau a la regió tènar dreta.

AVÍS ALS TOCINAIRES.

La Conselleria Municipal de Proveïments fa avinent a tots els tocinaires d’aquesta localitat que dels porcs sacrificats el divendres, no serà permesa la seva venda fins el dissabte al matí. Aquesta mesura es presa per tal d’ordenar el bon racionament de la població. Fent avinent una vegada més que sols es pot subministrar 200 grams a cada tarja, i a la vegada marcar rigorosament la mateixa baix penyora.

No hay comentarios: