jueves, 15 de octubre de 2020

L’Acció, dissabte 5 de desembre de 1.936 pàg. 2

CONTRA ELS FAVORITISMES DELS VENEDORS.

Es fa avinent a tots els venedors dels nostres Mercadals, que la Conselleria de Proveïments està assabentada que alguns  comerciants, guarden sota el taulell de les seves parades, diversos paquets de queviures que són entregats—més tard─ als seus antics clients.

Com sigui que això representa que no es té consideració a les persones que després de fer unes hores de cua es troben sense menjar, la Conselleria posa al coneixement dels venedors que s’actuarà de forma rigorosíssima contra els comerciants al·ludits.

SINDICAT D’INDUSTRIES DEL GÈNERE DE PUNT U. G. T.

Es posa en coneixement de tots els companys en atur forçós de ]a secció «Cotton»» inscrits a la Borsa del Treball d'aquest Sindicat, que passin per la nostra Secretaria, com més aviat millor, per revalidar la seva inscripció.

De no fer-ho així perdrien tots els seus drets.

SERVEI GRATUIT DE RECADER AL FRONT.

El recader local Pau Gonzalez, posa en coneixement dels familiars dels milicians que estan al front, que recull tots els dies encàrrecs i paquets per a ells, servei que es fa gratuïtament d'acord amb el Consell de Sanitat de Guerra de la Generalitat.

PRÀCTIQUES I EVOLUCIONS MILITARS.

Demà, a les nou del matí, els joves que practiquen la Instrucció militar, faran pràctiques a les carreteres de Castellar, Rubí, Matadepera i Rellinars, cosa que es posa en coneixement de tots els terrassencs, per tal que no s'estranyin de les diverses evolucions que faran aquells joves durant tot el matí de demà.

LA VENDA DE CARN I TOCINO ALS MERCADALS.

La Conselleria Municipal de Proveïments prega a tots els venedors del Mercadal, que compleixin estrictament les disposicions emanades d'aquesta Conselleria referent a la venda de carn i tocino que està taxada com a quantitat màxima a 400 grs. Els contraactes d'aquesta Ordre seran sancionats severament.

ORGANITZACIÓ D'UNA GRAN TÓMBOLA A LA CASA DEL POBLE.

El dia 12 de l'actual mes, serà inaugurada a la nostra Casa del Poble, una monumental Tómbola, que uns companys de la volguda entitat de des de fa uns dies venen organitzant activament.

Per les referències que tenim d'allò que serà aquesta Tómbola, podem dir que es molt possible que sigui una de les més grans que s’han vist a Terrassa, doncs sembla que hauran unes 10.000 sorts.

Com ja és de suposar els beneficis que doni aquella Tómbola, seran entregats a un fi benèfic.

NOUS DONATIUS METÀL·LICS DE LA CAIXA D’ESTALVIS.

Amb motiu de la passada Diada de l'Estalvi, la Junta de Govern de la Caixa d'Estalvis de Terrassa, apart d'altres donatius dels quals la premsa ja se n'ha fet ressò, ha lliurat una quota extraordinària de 1.000 pessetes a la Cuina Popular, a més de la que ja paga setmanalment.

I també, altres 1.000 pessetes al Patronal de la Biblioteca Municipal Soler i Palet.

No hay comentarios: